Şi ele pot urma exemplul Danei Petrescu


    Dana Petrescu
Dana Petrescu

Dana Petrescu, fosta soţie a antrenorului de la Kuban, poate fi un exemplu pentru alte "foste" care au copii cu fotbaliştii români. Văzând că tehnicianului de la Krasnodar i-au crescut serios veniturile, Dana a cerut în instanţă o sumă mai mare pentru pensia alimentară pe care "Bursucul" trebuie să o plătească lunar.

Evoluţile bune ale celor de la Kuban i-au determinat pe şefii echipei din Rusia să-i dubleze salariul lui Dan Petrescu, antrenor care încasează, conform noului contract, 3 milioane de euro pe an. Vestea bună pentru "Bursuc" a fost şi mai bună pentru Dana Petrescu, fosta sa soţie, care l-a chemat în instanţă solicitând acum o pensie alimentară mult mai mare pentru fata cea mică, Chelsea (14 ani).

În 2003, după divorţ, Dan Petrescu a fost obligat să plătească 3.000 de dolari lunar pentru cele două fete, Chelsea şi Rebecca, acum la vârsta majoratului.

Dana Petrescu a depus acţiunea la data de 9 martie 2012, la Judecătoria Sectorului 1, urmând ca primul termen să aibă loc la data de 27 martie. Dana poate fi un exemplu pentru alte femei care au făcut copii cu jucători români, dar care nu au reuşit să "ţină" de relaţii sau de căsnicii.

Lidia a divorţat de Niculescu în 2007

Lidia Niculescu, fosta soţie a lui Claudiu Niculescu, trăieşte acum cu un puşti de 21 de ani, Petre Goge, de la Târgu Mureş. Lidia şi atacantul clujenilor au divorţat în 2007, Claudiu plătind 2.300 euro lunar pentru cei doi copii ai lor, Alex (12 ani) şi Rebecca (7 ani). Fotbalistul se pregăteşte să "agaţe ghetele-n cui" şi să devină antrenor.

Loredana şi Lobonţ, separaţi în 2005

Loredana Constantin şi Lobonţ şi-au refăcut viaţa, dar în urma legăturii lor a rezultat un băiat, Andrei Cristian, acum de 10 ani. Copilul e în grija mamei.

La proces s-a decis ca portarul să achite o pensie lunară de 5.000 €. Evoluţiile bune ale portarului la Roma ar putea să-i aducă o mărire a salariului, care oricum a crescut simţitor de la data procesului.

Mutu a vrut să se zgârcească la bani

Un alt proces de divorţ cu mare scandal a fost cel dintre Adrian Mutu şi Alexandra Dinu. Cei doi s-au "luptat" pentru custodia fiului Mario, în vârstă de nouă ani.

Băiatul i-a fost încredinţat Alexandrei, atacantul Cesenei fiind obligat să dea 5.000 de euro lunar pensie alimentară. "Briliantul" n-a dorit să-i dea actriţei decât jumătate din sumă, însă instanţa a decis în favoarea Alexandrei.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
cub morris png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg