┼×oc la Dinamo: Dinu Gheorghe ┼či-a dat demisia!

28 sport dinu gheorghe  cl jpeg
Dinu Gheorghe a plecat de la DinamoFoto: Mediafax

Lovitură de teatru la Dinamo! Clubul a încetat raporturile contractuale cu managerul general al grupării, Dinu Gheorghe.

"FC Dinamo Bucure┼čti a ├«ncetat azi, 20 august, raporturile contractuale cu domnul Dinu Gheorghe, care p├ón─â acum a ocupat func┼úia de manager general al clubului. Echipa din ┼×tefan cel Mare ├«i mul┼úume┼čte pentru activitatea depus─â ┼či ├«i ureaz─â mult succes ├«n continuare", se arat─â pe site-ul grup─ârii bucure┼čtene.

Dinu Gheorghe a devenit manager general al FC Dinamo la finalul lunii aprilie. El a mai ocupat func┼úii de conducere la FC Rapid, AFC Astra Giurgiu ┼či FC Bra┼čov.

La prezentarea sa ca oficial al FC Dinamo, Dinu Gheorghe declara c─â vrea ca gruparea "alb-ro┼čie" s─â fie ultima la care s─â lucreze ├«n fotbalul rom├ónesc.

"Este o zi important─â ├«n via┼úa mea, au mai fost negocieri de-a lungul timpului. Pentru mine vreau s─â fie ultimul club la care voi lucra ├«n fotbalul rom├ónesc ┼či vreau s─â plec atunci c├ónd voi pleca cu trofee, performan┼ú─â. Sunt emo┼úionat, dar m─â simt foarte bine, m─â simt de aici", a afirmat atunci Dinu Gheorghe.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
image png
regina letizia (5) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
image
image
image
image
simona halep wimbledon 2022 jpg
david webp
FotoJet (5) jpg
GettyImages 1405458386 jpg
paul surugiu rugby jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg