Sokratis, la un pas să-şi strice nunta

Ultima actualizare:

    Sokratis a adus  egalarea în minutele  de prelungire
Sokratis a adus egalarea în minutele de prelungire

Grecul se va căsători pe 5 iulie, când ar fi putut juca sfertul cu Olanda.

Grecii n-au crezut nici în cele mai frumoase vise ale lor că pot juca un sfert de finală la Campionatul Mondial din Brazilia şi şi-au făcut planul în consecinţă.

Niciun jucător al lui Fernando Santos nu se aştepta să-l prindă luna iulie în Brazilia, iar Sokratis Papastathopoulos şi-a planificat chiar nunta în această perioadă. Cu un gol înscris în minutul 90+3 al partidei cu Coasta de Fildeş, elenii  au mers însă suprinzător mai departe şi au beneficiat de bombele costaricanilor din grupa D.

Aşa s-au trezit într-o optime super-accesibilă, care îi putea califica în ultimele opt echipe ale lumii. În minutul 90+1 al jocului cu Costa Rica, Sokratis Papastathopoulos a egalat dramatic şi a împins meciul în nişte prelungiri care îi putea califica mai departe.

Culmea, dacă le ieşea, fundaşul Borusiei Dortmund ar fi fost principalul vinovat pentru ratarea propriei nunţi, care e programată pe 5 iulie, în Grecia. Asta pentru că la acea dată, Sokratis şi compania n-ar fi fost în fracuri, la atena, ci în jambiere, la Salvador, pentru sfertul cu Olanda. Grecii au pierdut însă la penalty-uri şi Sokratis are timp suficient să ajungă în Europa pentru a organiza petrecerea şi a spune liniştit da.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net