Soţia lui Zenga mănâncă pentru «doi»! FOTO


    Raluca Zenga se  simte perfect în  Emirate, acolo unde  antrenează soţul ei
Raluca Zenga se simte perfect în Emirate, acolo unde antrenează soţul ei

Însărcinată în luna a noua, Raluca Zenga nu se abţine de la poftele culinare. Fiind la a doua sarcină blondina ştie că îşi poate recăpăta repede silueta şi profită din plin de acest lucru.

Soţia tehnicianului de la Al Nasr, va aduce pe lume la sfârşitul acestei luni cel de-al doilea copil al cuplului Zenga, un băieţel care va purta numele tatălui său, Walter Jr.

simeon stalpnicul png

Fiind la a doua experienţă de acest gen, cei doi mai având o fetiţă pe nume Samira (2 ani jumătate), Raluca nu şi-a impus restricţii culinare, soţul ei făcându-i toate poftele.

simeon stalpnicul png

Aflaţi la unul din restaurantele lor preferate din Dubai, blondina nu s-a putut abţine de la comandarea mai multor feluri de mâncare, care i-au stârnit pofta la doar o privire aruncată în meniu: „Sarcina mea mai mult decât evidentă şi-a reclamat imediat prioritatea iar deşi aşteptarea bunătăţilor părea lungă, avantajele femeii însărcinate s-au dovedit a fi foarte prompte. Atât eu cât şi «juniorul» am plecat satisfăcuţi dar şi cu alte bunătăţi pentru acasă", a povestit Raluca pe blogul personal.

Blondina va naşte primul băiat al cuplului la una dintre cele mai cunoscute clinici private din Dubai, care pune la dispoziţie moaşe pentru copii.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg