Sportivii noştrii, Crăciun în locuri exotice!


  Băluţă e în Republica Dominicană
Băluţă e în Republica Dominicană

Fotbalişti din Liga I, plus internaţionali, ori tenismeni au ales să petreacă Sărbătorile de Iarnă în destinaţii călduroase.

Pauza competițională a venit cum nu se putea mai bine pentru sportivii români. După un an extrem de greu, aceștia au ales să se relaxeze la mii de kilometri depărtare de țara noastră, în locuri cu multe grade Celsius. Fotbaliștii Băluţă şi Belu s-au dus în Republica Dominicană, familiile Reghecampf şi Tene sunt în Dubai, Tecău e în Miami, Tamaş a rămas în Israel, iar Maxim e singurul care a preferat un loc „răcoros”, la munte, în Austria.

Alex Băluţă traversează o perioadă foarte bună a carierei, fiind alături de CS U Craiova pe podiumul Ligii I. Vedeta oltenilor a ales să se distreze în această iarnă în îndepărtata Republică Dominicană, acolo unde se bucură de apa caldă a Mării Caraibelor, temperatura urcând în decembrie şi la 28 de grade Celsius. Acelaşi loc l-a ales şi jucătorul Astrei, Claudiu Belu, însoţit de un grup de prieteni. Golgheterul campionatului, George Ţucudean, a pfereta și el căldura din Dominicană și a făcut Crăciunul cu familia, la soare. Apoi, în spaţiul arab, fostul tehnician al FCSB-ului, Laurenţiu Reghecampf, petrece în Dubai împreună cu soţia şi copilul. Alături de ei e şi familia Tene, Florin fiind acum antrenorul cu portari la clubul pregătit de Reghe, Al Wahda. Fundaşul Gabi Tamaş a decis ca alături de soţie şi copil să viziteze locuri sfinte, ei fiind în Israel, ţară în care apărătorul de 34 de ani îmbracă tricoul celor de la Hapoel Haifa. Gică Hagi, managerul campioanei Viitorul, a mers împreună cu Luminiţa, consoarta sa, la Firenze, ei vizitându-l pe fiul lor, Ianis, puşti ce joacă la Fiorentina. „Cel mai mare dar este să petreci Crăciunul alături cei dragi”, a afirmat „Regele”, dar din fotografia de familia a lipsit fiica sa Kira, cea care studiază actoria în Statele Unite ale Americii. Şi „Bizonul” Gnohere, declarat cel mai bun străin al acestui an din Liga I, se află cu familia într-o vacanţă exotică, acolo unde s-a distrat în deşert conducând maşini buggy. Tot o destinaţie călduroasă a ales şi tenismenul Horia Tecău. El s-a antrenat la Miami împreună cu Grigor Dimitrov, unul dintre starurile circuitului mondial, dar a bifat şi câteva localuri, seara de Crăciun petrecând-o cu cei din staff şi cu mai mulţi prieteni. Starul Simona Halep a împodobit bradul pe o plajă din Thailanda, mama sa, antrenorul Cahill şi restul staff-ului fiindu-i alături. Chiar dacă a sacrificat tradiţiile  Crăciunului, constănţeanca a plecat acasă cu un cec de peste 700.000 de dolari pentru evoluţia sa de la Hua Hin. Singurul care a făcut notă diferită e Alex Maxim, mijlocaşul lui Mainz. El, împreună cu Iubita Cristina, e în Austria, la Rettenbachgletscher, gheţar ce asigură condiţii excelente de schi sau snowboard.


  Belu, la plajă
Belu, la plajă


  Tamaş e în Israel
Tamaş e în Israel


  Reghecampf şi familia sunt în Dubai
Reghecampf şi familia sunt în Dubai


  Familia Hagi
Familia Hagi


  Alex Maxim
Alex Maxim


  Tecău
Tecău


  Simona Halep
Simona Halep
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Razvan Danciu, Survivor jpg
cub botez reghecampf caciuc png
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg