Stanciu «repară» bugetul Stelei

Ultima actualizare:

    Stanciu a venit la Steaua în 2013
Stanciu a venit la Steaua în 2013

Gigi Becali a făcut în această iarnă mari eforturi financiare pentru a-şi alcătui o echipă cu care să defileze în play-off. Ciprian Marica şi neamţul Gebhart l-au sărăcit cel mai mult şi e clar că această investiţie trebuie recuperată rapid.

Risipa din Ghencea nu garantează succesul şi patronul roş-albaştrilor ştie că ce e în mână nu e minciună. Astfel, nici un jucător nu e netransferabil, mai ales pentru suma potrivită. Cum în ultima jumătate de an n-a luat decât un milion de euro din vânzarea lui Cristi Tănase în China, Becali trebuie să se ocupe şi de venituri. Părea că Fernando Varela va pleca primul, dar căpitanul din Capul Verde nu e refăcut 100% după operaţia de hernie şi probabil va face acest pas la vară.

Acum are însă o ofertă pentru Nicuşor Stanciu, de 3 milioane de euro, de la FK Krasnodar, locul cinci în prima ligă din Rusia, şi nu există nici un motiv pentru care mijlocaşul să nu fie lăsat să plece. Latifundiarul din Pipera ţine la bani, dar e clar că suma e mai mult decât satisfăcătoare şi i-ar asigura faptul că, pentru un timp, nu mai trebuie să bage mâna în propriul buzunar. Mai mult decât atât, Steaua ar face şi o super-afacere cu Stanciu. Acesta a venit în Ghencea de la Vaslui, în 2013, pentru mai puţin de un milion de euro, iar acum ar pleca pe de trei ori mai mulţi bani.

Amical cu duşmanii unguri

Steaua va juca diseară, de la ora 19:00, al doilea amical din această iarnă, împotriva maghiarilor de la Ujpest. Partida se anunţă însă mult mai tensionată decât pare la prima vedere. Asta pentru că fanii lui Ujpest n-au uitat mesajul jignitor din 2009, din preliminariile Ligii Campionilor şi pot încerca azi, în Antalya, o răzbunare. Atunci, la turul din Ghencea, steliştii au afişat un banner odios, pe care scria: „Cât ţine o unguroaică «rahatul» în ea? Nouă luni!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net