Steaua a luat o "Pleaşcă"!


    Plească, în tricoul Steleifoto: steauafc.com
Plească, în tricoul Steleifoto: steauafc.com

Marian Pleaşcă a fost azi de dimineaţă la INMS, a efectuat vizita medicală şi va ajunge sub comanda lui Reghecampf. Fundaşul dreapta a venit liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu Pandurii, dar mutarea nu e apreciată de oamenii de fotbal, jucătorul de 27 de ani lipsind mult de pe teren din cauza unor probleme la genunchi.

"Nu au durat mult negocierile. Sincer, mă aşteptam să-mi găsesc o echipă, să pot să joc mai departe. Eram liber de contract. Mă simt pregătit, nu am nicio problemă. E un pas destul de important în cariera mea şi mă bucur că am ajuns la cea mai bună echipă din România din toate punctele de vedere.

Sunt conştient că sunt la Steaua şi voi profita de fiecare şansă pe care o voi avea. N-am vorbit decât cu Pintilii, pe care îl ştiu de la Pandurii.E benefică această concurenţă, chiar dacă sunt mulţi jucători care pot evolua pe acest post. Sper să rămân şi din vară la Steaua", a declarat Marian Pleaşcă.

"Poate fi o soluţie, însă în clipa de faţă nu poate fi o certitudine. El nu a jucat de mult, a fost accidentat şi nu ştiu cât de uşor o să-i fie să se integreze în jocul Stelei. Calitate are. E un jucător puternic, cu o viteză bună pentru un fundaş dreapta, ofensiv se descurcă foarte bine. Poate ajuta Steaua, pentru că Steaua e o echipă care atacă de obicei, dar

nu vine ca titular indiscutabil...depinde cât a pierdut de la accidentare până acum. Însă la Steaua va fi greu să se acomodeze, pentru că una e Tg Jiu. şi alta e Steaua", a spus omul de fotbal Dinu Gheorghe la Digi Sport.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg