Steaua, din nou probleme cu antrenorii! A rămas doar Dică!

Ultima actualizare:

    Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Tehnicianul Dumitru Dumitriu a mărturisit că Mirel Rădoi nu a mai dorit să continue la Steaua, subliniind că nimeni nu l-a dat afară, şi a precizat că responsabilitatea pentru rezultatele echipei va aparţine lui Nicolae Dică.

”Mirel Rădoi nu a mai vrut să continue la Steaua, nimeni nu l-a dat afară. El va mai colabora cu noi, a rămas pe aceeaşi funcţie. Îmi pare rău că s-a ajuns în această situaţie, unii au făcut totul ca Mirel să plece. Mirel este un cunoscător al fotbalului, mai mult decât alţii cu licenţa pro. A făcut un pas înapoi, ca să vină în sprint în fotbalul românesc.”, a spus Țiți Dumitriu, nemulțumit de plecarea de pe banca tehnică a lui Rădoi.

”Nicolae Dică îşi asumă responsabilitatea asupra rezultatelor echipei, lui i-a transmis Mirel ştafeta. Eu sunt omul care în orice moment, atunci când se va apela la mine voi sta lângă ei și voi răspunde la aceste probleme. Am venit aici adus de Mirel Rădoi, pentru o funcție care-mi conferea mie ce îmi doream să fac. Să urmăresc jucătorii împrumutați de Steaua, să fac fișe despre unii fotbaliști de la alte echipe pe care-i urmăream și să merg să văd echipele cu care jucăm pentru a-i putea face lui Mirel o informare despre asta. Dică va rămâne antrenor în acte și el e cel care trebuie să-și asume toate rezultatele din perioada următoare", a declarat Dumitriu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net