Steaua, la pământ în Europa! A fost învinsă cu 3-0 de Rosenborg

image
Stelistii au primit trei goluri cu Rosenborgfoto: Razvan Pasarica

Peste 25.000 de fani au venit lângă Steaua pentru a vedea un coşmar pe viu. Campioana României an fost învinsă pe „Arena Naţională” cu scor de neprezentare, 3-0, de Rosenborg, iar calificarea în grupele Ligii Europa este ca şi imposibilă.

Steaua a intrat plină de încredere pe teren în meciul cu Rosenborg, decisă parcă să răzbune eliminarea de acum 10 ani, din Liga Campionilor. Şi în prima repriză a fost foarte aproape de a deschide scorul. Din păcate, Filip, Muniru sau Tade şi-au trecut în cont ratări care au ţinut scorul intact pe tabelă. Repriza a doua s-a consumat în aceeaşi notă, cu atacuri ale Stelei. Totul până în minutul 61, atunci când un contracatac al oaspeţilor i-a readus pe bucureşteni cu picioarele pe pământ. Mikkelsen a fost cel care, cu un şut în colţul lung, a deschis seara de coşmar pentru români. Totul a plecat, însă, de la o greşeală a lui Muniru. Steliştii nu au cedat, au continuat să atace şi în minutul 64, cel mai huiduit om de pe teren, Chipciu, a nimerit bara. Revirimentul aşteptat nu s-a produs, însă, şi în minutul 67, un alt contraatac a făcut ca mingea să ajungă la Helland – aflat în ofsaid în momentul în care a primit balonul – care nu l-a iertat pe Cojocaru, un portar prea mic pentru un război atât de mare.

La 0-2 deja zarurile erau aruncate, aşa că ultimul gol, cel marcat de Jensen, în minutul 3 al prelungirilor, nu a făcut decât să consemneze dezastrul pentru Steaua. Un dezastru scris în fluierăturile de 25.000 de oameni, care i-au cerut demisia lui Rădoi. Deşi nu el e marele vinovat, pentru că el nu a fost decât un croitor pus să facă un costum de gală cu „materialul clientului”, un material de slabă calitate, trebuie să recunoaştem.

Astfel, Steaua va ajunge să rateze pentru prima dată după 12 ani prezenţa în grupele cupelor europene.

Gigi Becali a plecat la 0-2. Patronul Stelei, Gigi Becali, nu a rezistat să vadă umilinţa cu ochii lui până la final. Aşa cum deja ne-am obişnuit, el a părăsit tribuna oficială la scorul de 0-2, fiind resemnat deja cu ratarea calificării.

Revenirea lui Stanciu. În minutul 46 al partidei, pe teren a intrat Nicuşor Stanciu, marele absent al Stelei în precedentele partide. El şi-a arătat clasa de câteva ori, o dată portarul respingând şutul lui din unghi cu preţul unei accidentări.

Hamroun s-a accidentat. Unul dintre cei mai valoroşi jucptori ai Stelei în acest început de sezon, algerianul Hamroun, a părăsit terenul accidentat la finalul primei reprize. El a devenit incert pentru următoarele două meciuri, cu Craiova, din deplasare, şi cu Rosenborg, de joia viitoare, fiind suspect de întindere musculară.

Antrenor prin SMS. Exilat de UEFA în tribună, Mirel Rădoi nu a urmărit meciul din loja patronului Stelei, Gigi Becali, ci dintr-una separată, probabil pentru a nu fi perturbat de indicaţiile naşului său. Rădoi a dat indicaţii prin SMS celor de pa banca de rezerve, dar asta a reuşit să salveze echipa de la înfrângere.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg
image png