Ştefan Radu: «Nu sunt o pierdere pentru naţională!»

Ultima actualizare:

Dezvăluirile impresarului Ioan Becali, cel care a anunţat iminenta retragere de la naţională a lui Ştefan Radu, au fost confirmate chiar de către jucătorul lui Lazio Roma. "Da, cu siguranţă voi spune pas următoarelor convocări. N-am avut evoluţii foarte apreciate la naţională şi asta e tot ce pot spune. Pe viitor, sunt însă jucători care pot duce greul la echipa naţională. Nu este nici o pierdere că nu mai vin eu", a spus Radu la DolceSport imediat după terminarea meciului Fenerbahce - Lazio (2-0) din sferturile de finală ale Ligii Europa. Joi seară, românul a contribuit involuntar la victoria turcilor, printr-un un henţ în careu soldat cu un penalty din care Fener a deschis scorul.

Criticat de selecţioner

Prin vocea lui Ioan Becali, Radu a lăsat de înţeles că nu se simte deloc bine în anturajul tricolorilor, unde sunt foarte mulţi stelişti, el fiind dinamovist.

"Dacă vrea să se retragă, trebuia să discute cu mine. Aşa e normal. E păcat dacă e aşa. Eu mereu l-am văzut într-un grup, glumea", a reacţionat selecţionerul Victor Piţurcă. De asemenea, nici Adi Mutu n-a fost de-acord cu decizia colegului său: "Eu niciodată n-o să mă retrag de la naţională. E o lipsă de respect".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net