Steliano Filip, în război deschis cu fanii după demiterea lui Rednic

La Dinamo nu e liniște și nici nu se preconizează a se face prea curând. Steliano Filip, unul dintre jucătorii reprimiți în lot după demiterea lui Mircea Rednic, se ceartă cu fanii pe Instagram. Se anunță zile agitate pentru el.

Steliano Filip a avut un sezon dezamăgitor (FOTO: Sportpictures)
Steliano Filip a avut un sezon dezamăgitor (FOTO: Sportpictures)

Exclus din lotul lui Dinamo în urmă cu două etape de Mircea Rednic, care a considerat că el și Gabi Matei - de asemenea dat afară de la prima echipă - sunt elementele agitatoare din vestiar, Steliano Filip se pregătea se rezilierea contractului cu Dinamo când a primit vestea demiterii antrenorului. Un fel de cadou de Crăciun pentru el, pentru că așa cum a anunțat administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan, toți jucătorii excluși de la prima echipă de fostul tehnician vor fi reprimiți în lot.

Cu sacii în căruță, Steliano Filip, în loc să se bucure în liniște, a început să se certe cu fanii pe Instagram. Unuia dintre ei, care i-a reproșat, prin mesaj privat, că e fericit după demiterea lui Rednic, i-a răspuns: ”A avut rezultate și nu știu eu?”. Suporterul a postat captură de pe această discuție pe pagina de Instagram și de acolo a izbucnit un adevărat scandal, zeci de fani exprimându-și revolta la adresa lui Steliano Filip și a celorlalți jucători. Din păcate, unii amenințau chiar și cu bătaia, ceea ce nu e normal, având în vedere că vorbim de un sport, în care unii câștigă și alții pierd. Dacă nu va face cumva să se împace cu fanii, se anunță vremuri tare grele pentru Steliano Filip la această echipă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net