Steliştii au liber la sex în cantonament

Ultima actualizare:
Nevestele steliştilor au fost mereu unite
Nevestele steliştilor au fost mereu unite

Lunile ianuarie şi februarie sunt de coşmar pentru fotbaliştii din Liga 1. Este perioada rezervată cantonamentelor, momentul în care jucătorii stau mai mult cu echipa decât cu familia şi prietenii. Este şi cazul steliştilor, aflaţi în pregătire, mai bine de trei săptămâni. Pentru că şi-a dat seama că dorul de casă şi oboseala psihică afectează randamentul în pregătire, antrenorul campioanei a decis să le ofere elevilor săi în ultimele zile şi momente de respiro.

Fotbaliştii sunt deoseori invidiaţi pentru stilul de viaţă pe care-l duc. Unul mult peste mediu. Sunt puţini însă cei care iau în calcul şi sacrificiile pe care sportivii le fac.

Tamaş a mai fost coechipier cu Bourceanu la Steaua şi anul trecut
Tamaş a mai fost coechipier cu Bourceanu la Steaua şi anul trecut

În cazul jucătorilor de fotbal, perioadele de cantonament sunt cele mai dure şi cele mai puţin plăcute. Dincolo de antrenamentele zilnice, de şedinţele tehnico-tactice, de meciurile amicale, intervine oboseala fizică şi psihică, dar şi stresul. Emoţiile au şi ele un rol important, dorul de casă, de familie şi de cei dragi putând fi un factor decisiv în starea de spirit a unui fotbalist.

Bun cunoscător al relaţiilor inter-umane, Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a luat o decizie menită să mai elimine din stresul acumulat de fotbalişti în cele trei săptămâni petrecute în cantonamentul din Turcia. Astfel, tehnicianul roş-albaştrilor le-a transmis jucătorilor că-şi pot chema iubitele sau soţiile în Antalya, pentru a petrece ultimele zile ale şederii lor alături de partenere.

Hotărârea lui Reghe nu este prima de acest fel, pentru că, în mandatul precedent, antrenorul şi-a îndemnat elevii să-şi ia soţiile sau iubitele la meciurile importante disputate de campioni în cupele europene. Aşa se face că partenerele de viaţă ale fotbaliştilor din Ghencea au asistat la meciurile din Liga Europa din Danemarca sau Olanda.

Revenind la decizia de miercuri (3 februarie) a antrenorului, acesta le-a spus steliştilor că soţiile şi prietenele sunt venite chiar în hotelul în care ei stau, la Regnum Carya Golf&Spa Resort, din Kadriye.  Ele vor sta patru zile, vor asista la meciurile amicale ale Stelei de azi cu suedezii de la Djurgardens IF şi sâmbătă cu slovenii de la AS Trencin, urmând ca întreaga delegaţie a campioanei să revină în ţară duminică.

Tamaş, de la antrenament la biserică


    Tamaş a mai fost coechipier cu Bourceanu la Steaua şi anul trecut
Tamaş a mai fost coechipier cu Bourceanu la Steaua şi anul trecut

Gabi Tamaş a revenit în România, dar n-a stat decât o zi, pentru că a plecat urgent în Antalya, acolo unde s-a alăturat lotului Stelei. Deşi ieri dimineaţă nu semnase actele, şi nu era, oficial, noul jucător al campioanei, fundaşul s-a antrenat sub comanda lui Reghecampf şi a tras cot la cot cu restul  steliştilor. De la Bucureşti, patronul Stelei a dezvăluit felul în care va încerca să-l facă pe Tamaş băiat cuminte. Astfel, pentru a nu cădea din nou în patima alcoolului, jucătorul dorit de Reghecampf la Steaua va fi nevoit să meagă la biserică alături de Gigi Becali.

”M-a impresionat când i-am propus să meargă la biserică în fiecare duminică şi el a zis da. I-am zis că trimit şoferul după el în fiecare duminică. Dacă e în cantonament, am vorbit cu Reghe să-l lase. El a fost de acord. Reghe mi-a zis: am nevoie de înălţime pentru Champions League. Dacă n-avem înălţime şi luăm gol, e greu să mai revenim. E suflet curat, dar băutura e patimă. Cu rugăciune scapi”, a spus Becali la Digi Sport. ”Îi pun clauză că, dacă bea, a doua zi e dat afară!”, a mai precizat patronul stelist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net