Steliştii îl vizitează pe Neşu

După ce fanii Stelei şi-au arătat susţinerea faţă de Mihăiţă Neşu la meciul tur cu Twente, atunci când au compus o coregrafie de excepţie, desenând chipul fostului fotbalist pe înălţimea unei peluze de pe Naţional Arena, acum a venit rândul fotbaliştilor să arate că sunt alături de fostul jucător al roş-albaştrilor.

Delegaţia Stelei va ajunge mâine în Olanda pentru returul cu Twente, iar elevii lui Ilie Stan vor să profite de această ocazie pentru a-i face o vizită lui Neşu, care locuieşte la Utrecht, la numai 112 km de Enschede, oraşul în care roş-albaştrii vor juca returul de joi.

„E adevărat, ne-am gândit să-i facem o vizită lui Mihai, înaintea meciului de joi. Dacă tot ne despart doar câţiva kilometri, ar fi bine să ne vedem. O decizie se va lua împreună cu Ilie Stan", a confirmat acest lucru Narcis Răducan, directorul sportiv al Stelei.

Mai mult, s-ar putea ca fostul jucător al Stelei să vină şi la meciul cu Twente. „Ştiu că Mihai a fost invitat şi la joc, ne-am bucura ca el să ne fie alături şi din tribună", a mai spus Răducan.

De asemenea, în luna august a acestui an, Steaua şi FC Utrecht vor juca un amical pentru sprijinirea „Fundaţiei Mihăiţă Neşu".

A strâns 10.000 de euro într-o zi

Fundaţia înfiinţată de Mihăiţă Neşu pentru ajutorarea copiilor cu handicap fizic poate porni la drum. Duminică, la meciul cu AZ Alkmaar, suporterii lui FC Utrecht au donat 5.722,11 euro, iar sponsorii echipei au urcat suma până la 9.297,11 euro.

Pe lângă aceşti bani se adaugă şi cei care au fost strânşi aseară, în cadrul unei gale festive la care s-au organizat licitaţii şi s-au făcut alte donaţii. Ieri, Mihăiţă a primit şi premiul „Don Opkikker", acordat anual în Olanda sportivilor care au suferit accidentări grave.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Politia Hunedoara  Foto Daniel Guță jpg
telefon imagine ilustrativa foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg