Steliştii primesc doar 10.000 de euro după patru meciuri cruciale

Ultima actualizare:

    Steaua a avut patru meciuri de foc în ultima lună,
Steaua a avut patru meciuri de foc în ultima lună,

Steaua a avut patru meciuri de foc în ultima lună, iar acestea puteau fi decisive pentru parcursul roş-albaştrilor în acest sezon.

Patronul Gigi Becali a fost şi el conştient de asta şi a venit cu un factor mobilizator suplimentar. Le-a promis jucătorilor o primă 20.000 € de fiecare dacă vor câştiga cu Rapid, Petrolul, CFR şi Pandurii.

Elevii lui Laurenţiu Reghecampf au fost aproape de marele pot, dar s-au împotmolit la mal. Totuşi, rămân lideri şi încasează o parte din bani. Steaua a învins Rapidul, 1-0, apoi pe Petrolul, 2-1 şi pe CFR Cluj, 1-0, dar cei 20.000 au fost rataţi. Gorjenii lui Petre Grigoraş şi-au dat viaţa pe teren duminică seara, la Târgu Jiu, şi le-au scos steliştilor banii din buzunar.

Conform înţelegerii dintre Becali şi jucători, prima ar fi urmat să fie plătită doar dacă s-ar fi câştigat 12 puncte din 12 posibile, dar patronul s-a înmuiat din nou. "Şi 10 puncte din 12 sunt bune.

Totuşi, nu pot plăti toată prima. Le dau jumătate din sumă, adică câte 10.000 €, pentru că n-au bătut în cel mai uşor dintre meciuri, cel cu Pandurii", a decis Gigi Becali, făcându-şi fericiţi jucătorii. Aceştia, în frunte cu golgheterul echipei, nu s-au abţinut să nu-i mulţumească patronului pentru gestul făcut. "Am câştigat un punct faţă de celelalte contracandidate şi am luat şi o parte din prima de 20.000 € promisă de patronul nostru. Din punctul meu de vedere, este foarte bine", a afirmat Raul Rusescu.

Pentru Steaua s-a încheiat un careu de meciuri de foc din care a scăpat aproape perfect, dar după un meci mai simplu, cu Bistriţa, urmează altă confruntare care îi poate îmbogăţi pe jucători. Roş-albaştrii vor primi peste două etape, pe 4 noiembrie, vizita rivalei de moarte, Dinamo, într-un clasic al fotbalului românesc, şi este de aşteptat ca Gigi Becali să promită din nou o primă consistentă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net