Străinii Rapidului, şase ore în autocar

Ultima actualizare:

Rapid joacă diseară, de la 20:30, un meci foarte important pentru salvarea de la retrogradare, în compania unui adversar direct. În ciuda acestui fapt, giuleştenii au organizat deplasarea în condiţii extenuante pentru jucători.

Conducerea clubului a decis ca delegaţia formată din cei 18 jucători şi staff-ul tehnic să plece spre Mediaş ieri în jurul prânzului, cu o singură zi înainte de meci. Până aici nimic extraordinar, având în vedere că aşa se cam obişnuieşte, doar că fotbaliştii au rămas mască la aflarea vehicului de transport: autocarul. 

Toţi jucătorii se aşteptau ca măcar până la Sibiu să ajungă cu avionul, de pe Otopeni, urmând ca de acolo să meargă cu o maşină cei 56 de kilometri cât mai sunt până la Mediaş. Da de unde. Rapid n-a avut bani de zbor, iar Gecov şi compania au fost urcaţi în hârbul condus de şoferul Sandu pentru toţi cei 330 de kilometri. 

Având în vedere limitele de viteză şi dificultate drumului pe Valea Oltului, s-a ajuns la destinaţie după aproximativ şase ore, cu toată lumea ruptă de oboseală. Săpunaru şi ceilalţi români erau obişnuiţi cu genul acesta de deplasări low-cost, dar străinii aduşi în această iarnă s-au lovit pentru prima dată de ce înseamnă criză în Giuleşti. 

Aceştia s-au plictisit teribil, au cerut pauze de dezmorţire prin benzinării unde au făcut şi poze, iar olandezul Rihairo Meulens a postat pe Facebook un video filmat în autocar, care arată clar nemulţumirea pasagerilor, supăraţi că-şi petrec jumătate de zi pe drum spre Mediaş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net