Suarez și-a urmărit victima 359 de zile pentru a o mușca!

Ultima actualizare:

    24 iunie 2014; Chiellini a rămas cu urmele muşcăturii pe umărul stângFotografii: Gulliver GettyImages/Reuters
24 iunie 2014; Chiellini a rămas cu urmele muşcăturii pe umărul stângFotografii: Gulliver GettyImages/Reuters

Uruguayanul i-a «compostat» umărul lui Chiellini, dar gestul său a fost premediat de la Cupa Confederaţiilor.

Luis Suarez a făcut a treia victimă: îşi muşcă adversarii de gât, de umăr sau de mână şi FIFA nu-l mai tolerează. Va fi suspendat pentru 24 de partide sau următorii doi ani, mai ales că a vrut să-şi înfigă dinţii în adversar încă de la un meci disputat vara trecută.

Atacantul de 27 de ani nu se poate abţine. A şocat marţi seara la un duel cu fundaşul italian Giorgio Chiellini. În minutul 80 al jocului de la Natal, din grupele Mondialului, încheiat cu 1-0 pentru sud-americani, şi-a muşcat rivalul de umăr.

Acesta i-a arătat arbitrului rana produsă, dar gestul a rămas nesancţionat. Totuşi, FIFA a deschis o anchetă în baza probelor video şi Suarez, plus federaţia urguayană, au avut timp până ieri să depună dosarul de apărare.

Luis Suarez a vrut, de  asemenea, să-l muşte  de umăr pe acelaşi  Chiellini. Atunci,  l-a ratat de puţin
Luis Suarez a vrut, de asemenea, să-l muşte de umăr pe acelaşi Chiellini. Atunci, l-a ratat de puţin

Binenţeles că fotbaliştii “celeşti” şi presa din ţara natală susţin că imaginile incidentului nu sunt clare şi că Giorgio Chiellini avea în acel loc un semn din naştere. “Nu aveaţi ce să vedeţi fiindcă nu s-a întâmplat nimic, iar Chiellini e o dezamăgire. A ieşit în lacrimi. Un prefăcut”, a spus căpitanul Lugano. Mai mult, Suarez pozează în victimă: “Se întâmplă astfel de situaţii pe teren. Am fost unul lângă altul în careu şi m-am sprijinit pe umărul lui. Şi eu am fost lovit la ochi, dar se întâmplă… Nu trebuie să dăm prea multă importanţă unor astfel de lucruri”.

Dar, au ieşit la iveală detalii care demonstrează că a atacat cu bună ştiinţă. Anul trecut, la Cupa Confederaţiilor, cei doi au avut un conflict, italianul reacţionând după ce a fost aproape de a fi muşcat de umăr.

Acum, după un an, sud-americanul şi-a dus planul la bun sfârşit. “M-a muşcat, este foarte clar, încă mai am urme.

Arbitrul trebuia să-i dea cartonaşul roşu şi pentru că a simulat”, a răspuns italianul referindu-se la faptul că fotbalistul “celeştilor” dorea să-i dea de înţeles arbitrului că el e cel care a fost lovit în gură.Oricum, Suarez nu va scăpa, comisia de Disciplină a FIFA având dreptul de a sancţiona incidentele care scapă “flueiraşului” şi, mai mult, probele video sunt acceptate. Acum, “canibalul” riscă o suspendare de 24 de meciuri sau doi ani şi fanii l-au pedepsit pe Twitter transformându-l în “Dracula”, “Hannibal Lecter” sau rechinul din „Fălci”. Deja, se fac pariuri privind perioada pe care o va petrece pe tuşă, iar unul dintre sponsorii săi vrea să rupă contractul.

Au pariat că muşcă SuarezUn norvegian a pus 32 de euro pe un bilet mizând că Suarez va muşca un adversar la turneul din Brazilia, cota fiind de 175. Norocosul a câştigat încă din faza grupelor, suporterul norvegian a încasat 5.600 de euro. Alţi 166 de nordici au pus acelaşi pariu.

A făcut trei victime

A făcut trei victime
A făcut trei victime

- Marţi seara, în meciul cu Italia din grupele CM l-a muşcat de umăr pe Giorgio Chiellini. Riscă o suspendare de 24 de meciuri sau doi ani.

- În aprilie 2013, era jucătorul lui Liverpool şi-n meciul cu Chelsea l-a muşcat de mână pe Ivanovici. A primit o suspendare de zece partide.

- În noiembrie 2010, când evolua la Ajax, l-a muşcat în zona gâtului pe adversarul său de la PSV, Bakkal. A fost suspendat şapte etape.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net