Şumudică: "Unde îşi lua Keşeru banii ăştia în Europa?!"


    Keşeru are un salariu imens la arabiFoto: Mediafax
Keşeru are un salariu imens la arabiFoto: Mediafax

Antrenorul Marius Şumudică a declarat că atacantul Claudiu Keşeru a preferat să se transfere de la Steaua în Qatar la Al Gharafa fiindcă nicio echipă europeană nu i-ar fi oferit două milioane de dolari salariu.

"Nu e uşor să lucrezi cu arabii, nu mai sunt nici ei «guţumani» să arunce cu banii cum o făceau înainte. Te eliberează greu de acolo, te strânge cu uşa până renunţi la bani, tot felul de tertipuri. Nu mai dai drumul la chiuvetă şi iese petrolul. E greu cu ei. Am înţeles că ia două milioane pe an. Nu mai avem noţiunea banului, suntem nebuni, ce naiba?! Unde îşi lua el banii ăştia în Europa? Ce să faci, să stai să iei la Steaua 300.000 sau să iei două milioane la Al Gharafa?", a spus Şumudică.

"Steaua e cea mai cunoscută echipă în afară şi în ţările arabe, el este golgheterul campionatului. E normal să vândă. Steaua vinde, e echipa care vinde datorită parcursului pe care îl au, datorită suporterilor care vin acasă să îi vadă, au fond de salarii foarte bun şi au adunat ce e mai bun în ţară. De aceea au luat campionatul doi ani la rând, dar şi acum cu siguranţă îl vor lua, pentru că au cei mai buni jucători", a completat Şumudică.

Antrenorul Concordiei Chiajna a a anunţat că întrecerea internă din Qatar este mai slabă valoric decât Liga I. "Campionatul de acolo e mai slab decât Liga I datorită jucătorilor autohtoni, care nu se ridică la nivelul străinilor care vin şi atunci există o discrepanţă foarte mare", a adăugat Şumudică.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg