Super biletul la pariuri pe câștigătoarele grupelor de la Euro 2021

Ultima actualizare:

S-a dat startul la pariuri pe Euro 2021, deși competiția între cele mai bune naționale de fotbal de pe continent nici nu a început. Avem la dispoziție ofertele antepost ale agențiilor de pariuri online. Printre cele mai populare selecții sunt acelea pe câștigătoarele grupelor și pe echipele care se califică în faza optimilor de finală.

În concluzia acestui articol, îți sugerăm un super bilet de acest tip. Înainte de asta, hai să vedem cum se prezintă fiecare grupă de la acest Campionat European.

Grupa A: Italia, Elveția, Turcia, Țara Galilor

Italienii sunt favoriți să câștige această grupă, după ce s-au impus în toate meciurile din grupa de calificare, din care au mai făcut parte Finlanda, Grecia, Bosnia-Herțegovina, Armenia și Liechtenstein. Doar Belgia a mai reușit să ia toate cele 30 de puncte puse în joc în faza calificărilor. „Squadra Azzura” a primit doar 4 goluri în 10 partide, marcând 37. Roberto Mancini se poate baza pe fotbaliști experimentați în defensivă și pe tineri talentați în atac.

Selecția „Italia câștigă grupa” are cota 1.60

Grupa B: Belgia, Danemarca, Rusia, Finlanda

Așa cum am menționat mai sus, Belgia a „defilat” în campania de calificare, câștigând toate cele 10 meciuri, cu Rusia, Scoția, Cipru, Kazahstan și San Marino (tur-retur). Iată că Lukaku&Co îi întâlnesc din nou pe rușii pe care i-au învins de două ori (4-1 și 3-1). Echipa antrenată de Roberto Martinez a avut cea mai bună defensivă din preliminarii (numai trei goluri primite), ceea ce poate însemna că s-a rezolvat principala problemă. Belgia este una dintre candidatele importante la cucerirea trofeului.

Selecția „Belgia câștigă grupa” are cota 1.70

Grupa C: Olanda, Ucraina, Austria, Macedonia de Nord

Situația este puțin mai complicată în această grupa. Olanda este favorită certă la primul loc, potrivit cotelor antepost, însă Austria are fotbaliști căliți în disputele aprige din Bundesliga și poate produce surpriza în această fază a competiției. David Alaba și Marcel Sabitzer sunt jucători cheie ai echipei antrenate de Franco Foda. Austriecii au toate șansele să termine în Top 2, înaintea Ucrainei și Macedoniei de Nord.

Selecția „Austria se califică” are cota 1.40

Grupa D: Anglia, Croația, Cehia, Scoția

Anglia joacă toate meciurile din faza grupelor pe teren propriu, cu spectatori în tribune. Este un mare avantaj. În plus, nici adversarele nu sunt de speriat. Croația are echipă ok, dar în calificări a fost câștigătoarea de grupă cu cel mai slab golaveraj. Finala Ligii Campionilor, dintre Manchester City și Chelsea (0-1) ne-a arătat o parte dintre jucătorii de excepție pe care se poate baza Gareth Southgate.

Selecția „Anglia câștigă grupa” are cota 1.40

Grupa E: Spania, Suedia, Polonia, Slovacia

Spania este favorită să câștige grupa prin prisma palmaresului, dar parcă nu mai este echipa puternică de odinioară. De aceea, un pariu pe iberici este mai riscant decât o arată cota, pentru că toate cele trei adversare sunt incomode. Pe de altă parte, Suedia are forța să termine pe unul dintre primele două locuri. Janne Andersson poate conta pe un lot echilibrat.

Selecția „Suedia se califică” are cota 1.50

Grupa F: Franța, Germania, Portugalia, Ungaria

Aceasta este „grupa de foc” de la Euro 2021, în care sunt campioana mondială en-titre, campioana europeană en-titră și Germania. Maghiarii și-au pus mâinile pe cap atunci când au văzut în ce „groapă cu lei” au picat. Franța este favorita principală să câștige competiția, cu siguranță că are forța să câștige grupa.

Selecția „Franța câștigă grupa” are cota 2.20

Așadar, avem biletul:

Cotă finală: 17.60

Acest bilet este „de încălzire” pentru cele care vor urma în timpul competiției. Vezi programul Euro 2021 și cotele de pariere pe site-ul comunității pariorilor online din România, pentru a-ți face planul de joc, pentru că sunt bani de câștigat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net