Surpriza lui Cosmin Contra vine din Serie B


    Vasile Mogoș e titular la CremoneseFOTO: Guliver/ Gettyimages
Vasile Mogoș e titular la CremoneseFOTO: Guliver/ Gettyimages

Nu mai este mult și vor debuta preliminariile Campionatului European de fotbal, iar selecționerul Cosmin Contra nu pierde vremea: în această perioadă el încearcă să vadă la lucru cât mai mulți jucători români. Unul dintre ei este o surpriză: Vasile Mogoș.

Conform Telekom Sport, Contra, care se află acum în Italia, îl va vizita pe Vasile Mogoș, fundașul dreapta al formației Cremonese, din Serie B. În vârstă de 26 de ani, acesta e titular la echipa italiană, pentru care a marcat de 3 ori în 18 meciuri. ”Joacă la Cremonese, joacă titular, 26 de ani. Nu a jucat în Serie A, a jucat în ligiile inferioare, a plecat de mic din România, dar anul acesta a început să joace meci de meci la Cremonese şi o face foarte bine. Dă goluri şi atunci ne-a atras atenţia şi am început să-l urmărim şi pe viitor sigur va deveni o soluţie pentru echipa naţională”, a declarat Contra pentru Telekom Sport. De-a lungul tipului, Mogoș a evoluat pentru mai multe echipe italiene, dar niciodată pentru vreuna românească. Printre altele, el a purtat tricoul unor echipe ca Reggiana sau Ascoli. Mogoș ar putea reprezenta o soluție pe flancul drept al apărării, acolo unde titularul Romario Benzar pare a fi intrat într-un con de umbră.

Fiind în Italia, Contra va vedea cu ochii lui care este stadiul recuperării lui Vlad Chiricheș, care s-a operat la genunchi după un meci al naționalei și acum a început antrenamentele ușoare cu coechipierii săi de la Napoli, dar va vorbi și cu Pușcaș, atacantul naționalei Under 21, care joacă în Serie B.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg