Tamaş a ratat Premier League şi 120.000 de lire

Ultima actualizare:

    Tamaş a jucat  foarte puţin de  când a semnat  cu Steaua
Tamaş a jucat foarte puţin de când a semnat cu Steaua

Gabriel Tamaş a ratat o performanţă senzaţională.

Gabriel Tamaş a făcut multe alegeri proaste în care cariera lui, dar ultima este într-adevăr una dintre cele mai mari. Jucătorul de 31 de ani n-a avut răbdare să-şi aştepte rândul în Anglia şi a

Fostul internaţional român retrogradase vara trecută cu Doncaster în Liga a III-a engleză, dar Watford i-a întins o mână şi l-a menţinut în Championship. „Cerbii” aveau mari speranţe cu Gabriel Tamaş în teren, ţintind la finalul acestei stagiuni promovarea în Premier League. Fundaşul a început perfect sezonul, a jucat primele opt meciuri, dar cu Bournemouth, în luna septembrie, şi-a rupt ligamentele încrucişate. Teribila accidentare necesita o perioadă de şase luni şi Tamaş ştia că va mai putea juca pentru Watford abia pe finalul campionatului.

Între tur şi retur, momit de Steaua, Tamaş a luat însă o decizie pe care urma s-o regrete enorm: ruperea înţelegerii cu Watford şi venirea în Ghencea. Din păcate pentru el, aventura în România este un eşec total şi fundaşul a ajuns rezerva lui Toşca. În schimb, Watford a câştigat sâmbătă la Brighton şi şi-a asigurat matematic promovarea la masa bogaţilor. Dacă avea răbdare, Tamaş ar fi fost şi el în lotul de Premier League şi ar fi încasat prima de 120.000 de lire promisă. „Lui Gabi îi pare foarte rău că a plecat de la Watford, mai ales că la Steaua n-a ieşit cum a vrut el. A pierdut şi banii şi a ratat şi şansa de a juca din nou în Premier League. Asta e viaţa”, a declarat agetul său, Florin Manea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net