Tamaş a ratat Premier League şi 120.000 de lire


    Tamaş a jucat  foarte puţin de  când a semnat  cu Steaua
Tamaş a jucat foarte puţin de când a semnat cu Steaua

Gabriel Tamaş a ratat o performanţă senzaţională.

Gabriel Tamaş a făcut multe alegeri proaste în care cariera lui, dar ultima este într-adevăr una dintre cele mai mari. Jucătorul de 31 de ani n-a avut răbdare să-şi aştepte rândul în Anglia şi a

Fostul internaţional român retrogradase vara trecută cu Doncaster în Liga a III-a engleză, dar Watford i-a întins o mână şi l-a menţinut în Championship. „Cerbii” aveau mari speranţe cu Gabriel Tamaş în teren, ţintind la finalul acestei stagiuni promovarea în Premier League. Fundaşul a început perfect sezonul, a jucat primele opt meciuri, dar cu Bournemouth, în luna septembrie, şi-a rupt ligamentele încrucişate. Teribila accidentare necesita o perioadă de şase luni şi Tamaş ştia că va mai putea juca pentru Watford abia pe finalul campionatului.

Între tur şi retur, momit de Steaua, Tamaş a luat însă o decizie pe care urma s-o regrete enorm: ruperea înţelegerii cu Watford şi venirea în Ghencea. Din păcate pentru el, aventura în România este un eşec total şi fundaşul a ajuns rezerva lui Toşca. În schimb, Watford a câştigat sâmbătă la Brighton şi şi-a asigurat matematic promovarea la masa bogaţilor. Dacă avea răbdare, Tamaş ar fi fost şi el în lotul de Premier League şi ar fi încasat prima de 120.000 de lire promisă. „Lui Gabi îi pare foarte rău că a plecat de la Watford, mai ales că la Steaua n-a ieşit cum a vrut el. A pierdut şi banii şi a ratat şi şansa de a juca din nou în Premier League. Asta e viaţa”, a declarat agetul său, Florin Manea.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
catalin florin olar jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg