Tamaş, ai grijă să nu ajungi ca Gascoigne!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gabi Tamaş a ajuns acum, din om de bază la echipa naţională, şomer de lux. CFR i-a reziliat acordul după numai şase zile, motivul fiind escapada bahică alături de Costea, şi riscă să se schimbe dintr-un fotbalist talentat într-un celebru alcoolic.

Paul Gascoigne, 46 de ani. A fost unul dintre cei mai buni mijlocaşi, a evoluat la echipe ca Newcastle, Tottenham sau Lazio şi are zeci de meciuri la echipa naţională a Angliei. Totuşi, e în memoria fanilor ca unul care se luptă să scape de dependenţa de alcool. Provine dintr-o familie dezorganizată, a avut de mic nevoie de consiliere, iar la 31 de ani a fost prima dată internat după ce a băut 32 de shoturi de whisky. A fost diagnosticat ca maniac depresiv, s-a tratat la o clinică din SUA, dar nu a învins alcoolul.

A ajuns să fie arestat pentru că şi-a bătut fosta soţie sau a fost prins băut la volan. În ultimul timp ajunsese să consume patru sticle de whisky pe zi şi "trăgea" 16 linii de cocaină. Recent s-a destăinuit într-un documentar, după 15 ani de când luptă să-şi învingă viciiile: "Vreau să mor, să nu mai simt durerea. Mi-aş dori să dispară băutura sau să dispar eu într-o cutie de lemn bătută în cuie".

Acum, se pare că are discipoli în România! Tamaş a pierdut naţionala după ce la englezii de la WBA era eternă rezervă şi dorind să-şi relanseze cariera în ţară doar s-a făcut de râs prin comportamentul său. Cunoscuţii săi spun că se transformă atunci când bea şi ajunge să-şi arunce hainele de pe el sau devine violent. Zilele trecute l-a pocnit pe Pancu, care doar voia să-l tempereze după ce făcea scandal în hotelul lui Mircea Sandu, iar acum a fost data afară de la CFR. Şi-n Cluj se "remarcase" printr-o escapadă bahică alături de Florin Costea.

Pentru a nu ajunge ca Gascoigne, părinţii i-au angajat lui Tamaş un bodyguard

simeon stalpnicul png

Incidente «marca» Tamaş

2004. Aflat sub influenţa alcoolului, a devastat un restaurant din Poiana Braşov, dar a scăpat.2005. După ce Dinamo remizase acasă cu Jiul, a devastat discoteca "No Problem" din Braşov.2009. S-a îmbătat în cantonamentul lui Dinamo din Turcia şi, la trei dimineaţa, a cerut să i se facă masaj. 2011. Obosit după o noapte albă la Poiana Braşov, nu s-a trezit la timp şi a ratat plecarea lotului în Brazilia.2013. Înaintea jocului amical din mai, cu Trinidad Tobago, la care fusese convocat, Tamaş a băut până dimineaţa şi a spart uşa unui bloc din Capitală pentru a intra să doarmă chiar în scară.2013. A vrut să-şi facă nevoile în bucătăria hotelului lui Mircea Sandu şi l-a lovit mişeleşte pe Pancu, rapidistul dorind să-l împiedice să se facă de ruşine în public2013. Alături de Florin Costea s-a distrat într-un club din Cluj şi a fost îndepărtat de la echipă de către preşedintele Iuliu Mureşan

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net