Tamaş, iertat de şefii de la WBA

Ultima actualizare:

Conducătorii lui West Bromwich Albion, acolo unde e legitimat fundaşul de 29 de ani, au anunţat că românul nu va avea de suferit pentru „ieşirea în decor", fiindcă totul s-a produs în timpul său liber.

Camerele de supraveghere ale unui bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara l-au surprins pe Tamaş în stare avansată de ebrietate, distrugând uşa de la intrare.

Apoi, a urcat la etajul unu, unde s-a culcat pe palier, iar în scurt timp a fost dus la Secţia 1 Poliţie. Petru fapta sa a primit interdicţie de a părăsi ţara pentru 30 de zile, iar daunele au fost de 3.000 de lei, sumă pe care a achitat-o.

Acum, vestea bună pentru el e că şefii echipei engleze nu-l vor amenda. „Gabi e acasă la Braşov, alături de familie. Am discutat cu oficialii lui WBA şi mi-au spus că nu va avea de suferit pentru că incidentul s-a produs în timpul său liber", a explicat Florin Manea, impresarul jucătorului. Oricum, interdicţia de a părăsi ţara nu-i afectează programul de pregătire.

„Nu poate părăsi ţara până pe 29 iunie, iar reunirea echipei e programată la data de 2 iulie. Nu cred că-i va fi prelungită interdicţia. Asta se poate întâmpla doar dacă cineva vrea să-i facă rău!", a explicat Manea. Singurul impediment pentru Tamaş este că şi-a stricat planurile de concediu, el fiind acum nevoit să petreacă vacanţa în România şi nu într-un loc exotic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net