Tamaş, înapoi în România

Ultima actualizare:

    Gabi TamaşFoto: Guliver/Gettyimages
Gabi TamaşFoto: Guliver/Gettyimages

Vin veşti bune din Italia, despre starea de sănătate a lui Gabi Tamaş. Fundaşul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul piciorului drept, iar operaţia a decurs bine. Fotbalistul este nerădbător să înceapă recuperarea, pentru a reveni pe gazon.

După o perioadă tumultoasă în România, Gabi Tamaş şi-a găsit liniştea în Anglia. A semnat cu Watford, în liga secundă engleză, şi devenise jucător de bază. Lucrurile înceapeau să-i meargă bine şi la echipa naţională, unde revenise pentru meciul cu Grecia şi ar fi urmat să joace şi în ”dubla” cu Ungaria şi Finlanda, din preliminariile CE 2016. Ghinonul a făcut însă ca Gabi să se accidenteze în timpul meciului cu Bournemouth, terminat la egalitate, 1-1. Tamaş a ieşit de pe teren în prima repriză, după doar 30 de minute de joc, iar verdictul iniţial al medicilor a fost ceva mai optimist faţă de ceea ce au arătat exemenele efectuate a doua zi.

Fundaşului i s-a spus că nu are cum să scape de operaţie, diagnosticul fiind ruptură completă a ligamentelor încrucişate, combinate şi cu o dislocare a meniscului. Tamaş a ales ca intervenţia chirurgicală să o facă la Roma şi s-a petrecut joi. Fotbalistul român a trecut cu bine peste acest moment şi va mai rămâne o perioadă la clinica din Italia. Va urma apoi o perioadă de recuperare de câteva luni, pe care Gabi a decis să o petreacă în România. Tamaş speră să revină pe teren în patru, maximum cinci luni, ceea ce ar însemna cu cel puţin o lună mai devreme decât i-au transmis doctorii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net