Tătăruşanu a îngropat din nou Steaua


    Tătăruşanu
Tătăruşanu

Cu gafa din startul meciului de la Târgu Mureş, portarul stelist a adus aminte de meciurile cu Twente

Steaua n-a reuşit să profite de eşecurile contracandidatelor la titlu, împiedicându-se pe terenul celor de la Târgu Mureş (0-1).

*Accidentare. Ilie Stan a fost nevoit să facă o schimbare de ultim moment în echipa de start. Accidentat, Dănănae a devenit indisponibil cel puţin 20 de zile, fiind înlocuit pe postul de fundaş dreapta de Valeriu Lupu.

*Gafă. La fel ca în meciul cu Twente, Ciprian Tătăruşanu şi-a îngropat echipa când roş-albaştrilor le era lumea mai dragă. În minutul 14, portarul stelist a respins aiurea o centrare destul de uşoară de pe partea stângă, de greşeala sa profitând veteranul Ilyeş, care a înscris în poarta goală.

*Modeşti. Ofensiva Stelei s-a bazat în acest meci doar pe şuturi de la distanţă. De altfel, prima ocazie importantă a bucureştenilor s-a produs în minutul 37, la o execuţie din afara careului a lui Bourceanu. În repriza a doua, Răduţ şi Tănase şi-au încercat şi ei forţa şuturilor, fără folos însă.

*Penalty. Centralul Cristi Balaj le-a refuzat ambelor echipe câte o lovitură de la 11 metri. Mai întâi gazdelor, la intrarea lui Chiricheş asupra lui Subotici, apoi Stelei, chiar în minutele de prelungire, la un contact între Albuţ şi acelaşi Chiricheş.

*Nervi. În minutul 85, După o intrare dură a lui Chipciu, jucătorii celor două echipe au fost la un pas de o bătaie generală.

*Debut. Ioan Ovidiu Sabău a început cu dreptul al doilea său mandat din acest sezon pe banca tehnică a mureşenilor.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub raluca podea png
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
antonia sexy jpg
4 front doctorita spagara jpg
Bryan Johnson jpg
cub ioana ginghină png
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg