Teja a fost mâncat de „câini”


    Fotbaliştii de la Dinamo  nu-l mai suportau pe  antrenorul Mihai TejaFoto: Mediafax
Fotbaliştii de la Dinamo nu-l mai suportau pe antrenorul Mihai TejaFoto: Mediafax

În „Ştefan cel Mare” e iar haos: şefii l-au demis pe Mihai Teja, motivul oficial fiind lipsa rezultatelor. În realitate, jucătorii nu-l mai doreau fiindcă selecţia se făcea preferenţial. Lucrurile s-au clarificat în ceea ce-l prveşte pe Teja, însă disputa din interiorul clubului s-a dus ieri după-amiază al alt nivel: în alegerea viitorului antrenor.

Mihai Teja, 36 de ani, a condus doar cinci meciuri la Dinamo. A câştigat în Liga I pe Oţelul (1-0) şi „U” Cluj (3-0), dar cu ASA s-a declarat învins, 1-2. În clasament echipa se zbate pe locul şase, iar Cupa Ligii era un obiectiv impus, mai ales că învingătoarea obţinea 250.000 de euro. Însă, roş-albii s-au oprit în semifinale, Pandurii învingând în ambele manşe (2-1, 3-1).

Chiar dacă nu au stat mult timp împreună, Teja nu şi-a creat o relaţie bună cu jucătorii. Rotaţia în primul 11 se producea frecvent, dar întietate aveau fotbaliştii noi, nu cei consacraţi. De aici şi „bisericuţele” în vestiar. Vali Lazăr, Bărboianu, Marc sau Alexe au simţit pe pielea lor „toanele” tehnicianului şi, mai important, niciunul nu face parte din „lotul” recent transferat. Altfel, cu un vestiar „rupt”, antrenorului îi era greu să se impună, iar în meciuri s-a văzut lipsa de comunicare. Cert e că după antrenamentul de ieri, de la prânz, el s-a dus către sediul clubului şi după câteva ore de discuţii nu mai era oficial pe banca roş-albilor.

Se pregătește Flavius Stoican?

Despărţirea se va materializa în scurt timp, la şedinţa în care a fost mazilit fiind prezenţi patronul Negoiţă, managerul general Daniel Stanciu şi cel sportiv Ionel Dănciulescu, dar şi un avocat pentru a pune actele în ordine. Singura discuţie mai aprinsă a întrevederii a fost asupra sumei de despăgubire, „câinii” dorind să-l plătească la zi, în timp ce Teja voia banii până la finalul contractului, adică până în vara următoare.

Cum meciul cu Ceahlăul e sâmbătă, roş-albii caută repede o soluţie şi cea mai la îndemână e Flavius Stoican, liber de contract şi om faţă de care conducătorii se simt datori după ce l-au îndepărtat fără prea multeexplicaţii. Oricum, cel care nu-l dorea, Constantin Anghelache, nu mai e preşedinte, ci doar consilier, aşa că Flavius are cale liberă. Pe listă mai există şi nume ca Adi Mihalcea, Claudiu Niculescu sau Bogdan Stelea, toţi cu trecut dinamovist. 

Au sărbătorit în vestiar 

Imediat după meci, adversarii s-au retras la cabine şi au început să sărbătorească calificarea în finala Cupei Ligii. În vestiar, jucătorii alături de cei din staff au servit pizza, fiind aduse 30 de bucăţi. „Nu facem mare sărbătoare, dar merităm să ne bucurăm acum”, a spus Pintilii.  

Unii aplaudaţi, alţii înjuraţi 

simeon stalpnicul png

Fanii roş-albi au observat şi ei prestaţia ştearsă a unora dintre jucători şi după meciul cu Pandurii au reacţionat. A existat un cor de huiduieli, s-au cerut explicaţii prin gardul ce desparte tribunele de teren şi printre puţinii felicitaţi au fost Bilinski şi Marius Niculae, „Săgeată” auzindu-şi şi numele scandat de către galerie.

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
Prințul Harry jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg