The Lion is Back! Alexandru Mitriță a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova în fața a mii de fani: „Îmi dați putere”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

The Lion is Back! Alexandru Mitriță (28 de ani) a revenit la echipa de suflet din Bănie, Universitatea Craiova. Mii de fani s-au adunat în piața Mihai Viteazul din centrul orașului pentru a-l întâmpina pe atacant. Mitriță va purta tricoul cu numărul 28.

Alexandru Mitriță, prezentat oficial la Universitatea Craiova / Sursă foto: Click!
Alexandru Mitriță, prezentat oficial la Universitatea Craiova / Sursă foto: Click!

Alexandru Mitriță, prezentat oficial la Universitatea Craiova, în fața a mii de fani

Alexandru Mitriță a revenit, oficial, la Universitatea Craiova. De la ora 19.30, mii de fani ai atacantului și ai formației din Bănie s-au adunat cu mic, cu mare, în piața Mihai Viteazul din centrul orașului Craiova. 

În cinstea revenirii la echipamentul alb-albastru, organizatorii au pus la punct un spectacol cu muzică, dansuri și numere de magie executate de Mario Popescu, spre bucuria fanilor. De departe cel mai frumos moment al serii de 13 iunie a fost cel în care Alexandru Mitriță, atacantul de 28 de ani, a urcat pe scenă și a ținut un discurs în fața mulțimii, vizibil emoționat. 

„Mulţi m-au criticat când am venit la Craiova, dar voi sunteţi cei care m-aţi făcut să vin la această echipă.

Ştiţi foarte bine, o s-o spun şi o s-o repet de fiecare dată, ce înseamnă această echipă pentru mine, ce înseamnă acest oraş. Voi îmi daţi putere, ne daţi putere, să fim încrezători şi să fim cei mai buni. Vă aşteptăm la meciuri. Cu voi alături putem ca în acest an să ne dorim să visăm. Şi împreună suntem foarte puternici!

Nu îmi găsesc cuvintele, sunt foarte emoţionat, nu mă aşteptam să vină atât de multă lume”, a spus Alexandru Mitriță, printre emoții. 

Alături de el au urcat pe scenă și soția sa, Alesia, dar și cei doi copii ai fotbalistului, Ava Maria și micuțul Aris Mina. 

Bucuroasă, mulțimea l-a aclamat minute în șir pe Alexandru Mitriță, iar fotbalistul a dat tonul celor mai cunoscute cântece de galerie. S-a aruncat cu confetti și fumigene albastre, s-a aplaudat, iar oamenii s-au îmbulzit pentru a obține un autograf de la atacantul Craiovei sau o fotografie. La final, Alexandru Mitriță a făcut un selfie cu toată mulțimea adunată în piața Mihai Viteazul. 

Alexandru Mitriță, selfie cu miile de fani adunați la prezentarea lui oficială
Alexandru Mitriță, selfie cu miile de fani adunați la prezentarea lui oficială

La mașina lui Alex Mitriță s-a format o coadă sub atenta observație a Poliției și Jandarmeriei din Craiova, care s-a ocupat de liniștea și ordinea evenimentului. 

Alex Mitriță revine la Craiova după mai bine de 4 ani

După mai bine de 4 ani de la plecarea la New York City, Alexandru Mitriță a revenit la Universitatea Craiova, semnând un contract valabil 3 sezoane. Jucătorul a mai avut evoluții în anii ce au trecut la Paok Salonic, dar și la grupări din Arabia Saudită. Ultima echipă pe care a bifat-o înainte de întoarcerea în Bănie a fost Al-Raed, unde a jucat sub comanda lui Marius Șumudică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net