Transferul lui Iker Casillas: adio după un sfert de secol?

Ultima actualizare:

    Transferul lui Iker Casillas pare iminent
Transferul lui Iker Casillas pare iminent

Real Madrid negociază în această perioadă transferul lui Iker Casillas, legendarul portar al „galacticilor” care joacă la gruparea spaniolă din 1990, adică de 25 de ani.

În vârstă de 33 de ani, Casillas numără zilele până la despărţirea de echipa pentru care a evoluat în ultimul sfert de secol, începând de la grupele de copii şi juniori. Transferul lui Iker Casillas pare inevitabil, în condiţiile în care portarul a intrat în conflict cu o parte a fanilor şi nu mai este dorit de antrenorul Carlo Ancelotti.

Transferul lui Iker Casillas: ajunge la Arsenal?

Conform presei iberice, cea mai probabilă destinaţie a portarului este echipa engleză Arsenal Londra. Transferul lui Iker Casillas de la Real Madrid depinde însă de felul în care oficialii madrileni se vor înţelege cu reprezentanţii jucătorului. Aceasta pentru că Iker mai are doi ani de contract cu Real. Dacă cele două părţi vor ajunge la un acord, atunci Casillas are cale liberă spre Arsenal, formaţie care i-a pregătit deja un contract pe două sezoane, cu un salariu de aproximativ şapte milioane de euro pe stagiune.

Transferul lui Iker Casillas îl va aduce la Real pe De Gea

Chiar şi dacă va rămâne până la urmă pe “Santiago Bernabeu”, Iker Casillas va avea un rol secundar, urmând să-şi piardă locul de titular între buturi. La dorinţa tehnicianului Carlo Ancelotti, Real Madrid a început negocierile cu Manchester United pentru transferul lui David De Gea (24 de ani). Acesta este considerat de mult timp un demn urmaş al lui Casillas, inclusiv la naţionala Spaniei. În aceste condiţii, transferul lui Iker Casillas la Arsenal ar fi cea mai bună soluţie pentru toate părţile implicate.

Transferul lui Iker Casillas: se repetă cazul Raul?

Transferul lui Iker Casillas de la Real seamănă cu cazul lui Raul Gonzalez, un alt simbol al “galacticilor” căruia i-a fost arătată uşa. Începând din 1999, atunci când a făcut pasul către echipa mare a Realului, Casillas a jucat peste 500 de meciuri doar în prima ligă spaniolă, la care se adaugă alte numeroase prezenţe în celelalte competiţii. De altfel, Casillas este în prezent portarul cu cele mai multe evoluţii în Liga Campionilor. De asemenea, are nu mai puţin de 161 de selecţii la naţionala Spaniei, cu care a câştigat două titluri europene şi unul mondial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net