"Tricolorii" se tem de Mitroglou!

Ultima actualizare:

    Golul lui Constantin Budescu, din tur, a fost singurul marcat în această dublă manşă, şi suficient pentru calificareFoto Click!
Golul lui Constantin Budescu, din tur, a fost singurul marcat în această dublă manşă, şi suficient pentru calificareFoto Click!

Mijlocaşul Constantin Budescu a declarat că atacantul grec Kostas Mitroglou, care a marcat trei goluri în poarta României în barajul de calificare la CM 2014 din toamna anului trecut, reprezintă pericolul numărul unu.

"Ţinând cont că a marcat în baraj împotriva noastră, se poate spune că Mitroglou este un pericol. Însă nu poate câştiga de unul singur partida. Nu ştiu dacă grecii au un jucător care să iasă în evidenţă mai mult, însă ca echipă formează un grup puternic, solid care joacă foarte bine defensiv. De obicei schimbările de antrenor aduc un plus, acum sper ca la ei să nu aducă", a spus Budescu.

"Ne aşteaptă un meci greu, trebuie să îl tratăm foarte serios şi sperăm să obţinem punct sau puncte în Grecia. Ar fi extraordinar să câştigăm. Cu o victorie în Grecia cu siguranţă şansele noastre cresc, însă nu poţi să te califici cu o singură victorie, trebuie să fim concentraţi la fiecare meci şi să obţinem maximum. Sper să fie un nou început pentru echipa naţională pentru că ne dorim foarte mult o calificare. Avem şanse în grupă, sper să începem bine şi să ne calificăm", a menţionat el.

Aflat la prima convocare, Budescu speră să debuteze la echipa naţională în partida cu Grecia: "Am ajuns şi la echipa naţională, e prima selecţie şi sper să nu mă opresc aici. Să debutez ar fi ceva extraordinar pentru mine, pentru asta muncesc şi mă antrenez, să ajung să joc la un nivel cât mai înalt. Mă înţeleg bine cu toţi băieţii, pe majoritatea oricum îi cunoşteam, nu am avut probleme de adaptare".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro