Turcu: "Cel mai vinovat este domnul Negoiţă"

Ultima actualizare:

    Vasile TurcuFoto Click!
Vasile TurcuFoto Click!

Fostul acţionar al lui Dinamo, Vasile Turcu, a comentat conflictul dintre actualul patron al roş-albilor, Ionuţ Negoiţă, şi ex-preşedintele clubului din "Ştefan cel Mare", Nicolae Badea.

"Dinamo nu mai e ce-a fost. Cel mai vinovat este domnul Negoiţă. Clubul a ajuns în această situaţie şi mă doare. Nu ştiu dacă voi fi mai finanţator, vom vedea. Nu pot să spun că mă întorc sau nu mă întorc, echipa are un patron, sunt un simplu suporter acum. Eu nu vin să fiu de formă acolo, ori vin să fiu campion, ori nu vin. Din păcate, noi românii, nu ştim să respectăm trecutul. Domnul Badea şi domnul Negoiţă ar trebui să se aşeze la masă ca doi bărbaţi şi să discute problemele. Ambii ar trebui să lase orgoliile pentru binele lui Dinamo. Nu o să ajungă niciodată Dinamo în situaţia Rapidului", a spus Turcu la Prosport Live.

Apoi, a continuat: "Ce mari investiţii s-au făcut în ultimii ani la Dinamo? Dacă eu sau Borcea sau Badea băgam clubul în insolvenţă erau vopsite toate gardurile, erau înjurături peste tot. Nu zic că domnul Negoiţă nu s-a implicat, dar e foarte greu pentru un singur om să ţină un club. Prima lucru e să ai un buget de transferuri, cred că trebuie aduşi vreo 20 de jucători pentru că mai mult de 4-5 jucători nu merită să fie la Dinamo acum. 6 milioane de euro - transfer de jucători, plus salarii, plus alte cheltuieli. Îţi trebuie vreo 12 milioane de euro în primul an, apoi revii pe la 6-7 milioane. Dar cu bugetul ăsta poţi să iei campionatul în România, dar nu se face nimic în Europa. La cum îl simt eu pe domnul Negoiţă, el nu e un om de echipă. Înainte eram un grup de prieteni".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
Mbappe (EPA) jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
FCSB FC Virtus (Sportpictures) jpg
banner Ianis Hagi png
Argentina (EPA) jpg
Carlos Alcaraz (EPA) jpg
Echipa nationala a Spaniei, campioana EURO 2024 (EPA) jpg
tank 4484402 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net