Uite în ce lux vor sta "tricolorii" dacă ajung la Euro!

image
Anghel Iordănescu e neînvins la cârma naţionalei în noul mandat

Rom├ónia merge extrem de bine ├«n preliminariile Campionatului European din Fran┼úa, din 2016. ÔÇťTricoloriiÔÇŁ sunt liderii grupei F, cu 13 puncte din cinci jocuri, f─âr─â a avea o ├«nfr├óngerere. Tocmai pentru c─â, cel pu┼úin teoretic, sunt ┼čanse infime s─â rat─âm turneul final, selec┼úionerul Anghel Iord─ânescu a ales deja locul unde va fi cazat─â prima reprezentativ─â ├«n vara viitoare.

Suntem din ce ├«n ce mai aproape de un turneu final, lucru a┼čteptat de microbi┼čtii rom├óni din 2008, atunci c├ónd ÔÇŁtricoloriiÔÇŁ au fost ultima dat─â la o astfel de competi┼úie, Europeanul din Austria ┼či Elve┼úia. 

image
Hotelul are mai multe piscine exterioare

Fotbali┼čtii lui Anghel Iord─ânescu au un parcurs f─âr─â ├«nfr├óngere ├«n preliminarii, iar acest lucru i-a determinat pe federalii s─â se g├óndeasc─â deja la turneul final ┼či s─â ac┼úioneze. A┼ča se face c─â selec┼úionerul ├«mpreun─â cu staff-ul s─âu au ales deja baza unde ÔÇŁtricoloriiÔÇŁ vor fi cantona┼úi pe perioada competi┼úiei.

image
Barul este aprovizionat cu b─âuturi fine

Dintre cele 68 de hoteluri pe care UEFA le-a desemnat s─â fie loca┼úii oficiale pentru Euro, ÔÇťGeneralulÔÇŁ a ales ca prima variant un stabiliment de patriu stele din central ┼ú─ârii, din Orleans. Astfel , dac─â ajung la European, fotbali┼čtii primei reprezentative vor fi caza┼úi la hotelul ÔÇťLes Portes de Sologne Golf&SpaÔÇŁ, care ofer─â facilit─â┼úi de lux.

image
Zona de spa e foarte c─âutat─â de turi┼čti

Ca teren de antrenament, ÔÇťtricoloriiÔÇ× vor avea la dispozi┼úie Stade de la Source, o aren─â de aproape 4000 de locuri. Federalii s-au g├óndit ┼či la variante de rezerv─â, prefer├ónd localit─â┼úile Aix-les-Bains, la 105 kilometri de Lyon, ┼či Chambery, tot ├«n aceea┼či zon─â.

În Elveţia au stat la un complex cu băi termale

ÔÇŁTricoloriiÔÇŁ au beneficiat de condi┼úii de cinci stele ┼či la turneul final din 2008, din Austria ┼či Elve┼úia. Selec┼úionerul Victor Pi┼úurc─â i-a dus atunci pe juc─âtori la 70 km de Zurich, ├«n Abtwill, la hotelul Santispark.

18 sport dum iordanescu jpeg

Acolo, Chivu ┼či coechipierii au locuit dou─â s─âpt─âm├óni ┼či au avut parte de camere spa┼úioase ┼či un centru de refacere ┼či recuperare bazat pe b─âi termale. Nu au dus lips─â nici de zone de distrac┼úie,pentru c─â au avut la dispozi┼úie spa┼úii pentru tenis de mas─â, biliard, bowling, darts ┼či chiar un teren de golf.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
image png
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
FotoJet jpg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
mychelle johnson jpg
mihai leu
rapid cfr cluj jpg
FotoJet (5) jpg
mihai macovei jpg