Ultimul bal pentru Sabău

Ultima actualizare:

    Rapidiştii au pierdut  aproape toate  duelurile directe  cu braşovenii
Rapidiştii au pierdut aproape toate duelurile directe cu braşovenii

După ce a deraiat şi în faţa Braşovului, Rapidul are un nou antrenor. Înfrângerea suferită acasă cu 2-1 în faţa formaţiei de sub Tâmpa i-a fost fatală lui Ioan Ovidiu Sabău, care a fost demis ieri dimineaţă. La meciul de mâine, cu Dinamo, giuleştenii vor fi conduşi de pe bancă de eternul „interimar" Marian Rada.

Partida cu FC Braşov trebuia să fie, pentru Rapid, o ultimă repetiţie generală înaintea derby-ului de luni cu Dinamo.

Nu a fost, în schimb, decât un duş rece, care nici măcar nu se ştie dacă i-a trezit pe jucători. Pentru a dezmorţi totuşi ceva la echipă, conducerea giuleştenilor a decis să îl demită pe antrenorul principal, Ioan Ovidiu Sabău.

Acesta a fost anunţat înaintea antrenamentului de ieri dimineaţă al formaţiei că nu se mai ocupă de echipă. Locul său va fi ocupat de eternul „interimar" din Giuleşti, Marian Rada.

Acesta nu doar că a condus şedinţa de pregătire de ieri, de la Pro Rapid, dar va sta pe bancă şi mâine, în importantul meci cu Dinamo.

El va fi ajutat de Sandu Tăbârcă, din postura de antrenor secund, şi de Dumitru Iordan, care va pregăti portarii. Conform unor surse din interiorul clubului, dacă rezultatul cu Dinamo va fi unul pozitiv, atunci Rada va fi confirmat până la finalul turului cel puţin.

Dacă nu, se va căuta o soluţie imediată, primele trei nume pe lista posibililor antrenori ai Rapidului fiind Dorinel Munteanu, Ionuţ Badea şi favoritul tribunelor, Marius Şumudică.

Culmea este că dezastrul pentru Rapid a venit chiar de la unul dintre cei mai iubiţi foşti jucători din Giuleşti, Mugurel Buga.

Aflat acum în atacul braşovenilor, jucătorul de 34 de ani a fost chiar şi premiat de Rapid înaintea partidei, primind tricoul cu numărul 29, cu numele „Pele" şi cu însemnele Rapidului. După doar 38 de minute, Buga şi-a arătat clasa şi a deschis scorul pentru braşoveni...

Debut cu dreptul pentru Cîrţu la Braşov

Numit la cârma formaţiei FC Braşov cu o săptămână înaintea meciului cu Rapid, Sorin Cîrţu era extrem de fericit după meci, mai ales că, după cum a recunoscut, nu se aştepta să plece cu toate punctele.

„Este un rezultat foarte bun în Giuleşti, cu trei puncte mari. Ne-am gândit la un rezultat pozitiv, dar aceste trei puncte erau o dorinţă mult prea mare. Mă felicit într-un fel că nu am venit cu orgolii personale şi nu am schimbat lucrurile, le-am luat aşa cum erau. Băieţii mi-au făcut un cadou deosebit la debut", a spus Cîrţu după meci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net