Ungurii stau pe un butoi cu pulbere

Ultima actualizare:

    Nord-irlandezii le-au luat faţa maghiarilor la  debutul în preliminariiFoto: AP
Nord-irlandezii le-au luat faţa maghiarilor la debutul în preliminariiFoto: AP

Ungurii au debutat cu un eşec acasă în cursa pentru Campionatul European şi ultraşii „au luat foc”: i-au înjurat pe federali şi au cerut demisia tehnicianului Pinter. De partea fanilor e şi vedeta echipei Adam Szalai, care nu mai vine la naţională până când actualul antrenor nu e demis.

Românii pot profita de haosul instaurat în fotbalul din ţara vecină. După succesul cu 1-0 în faţa Greciei pentru trupa condusă acum de Piţurcă urmează duelul cu Ungaria de la data de 11 octombrie. Şi, în situaţia actuală, “tricolorii” au toate şansele de câştig, chiar dacă Marica nu va fi în teren. Irlanda de Nord a bătut cu 2-1 chiar la Budapesta, iar o înfrângere în faţa noastră ar putea însemna încă un turneu final ratat de maghiari.

Vedeta naţionalei nu mai vine la lot

La finalul partidei cu irlandezii, ultraşii au împânzit reţelele de socializare cu mesaje împotriva celor de la Federaţie, mai ales a preşedintelui Sandor Csanyi, cel care în decembrie 2013 l-a instalat în funcţie pe selecţionerul Attila Pinter şi pe care-l susţine în continuare. “Rezultatul este dezamăgitor. Am făcut greşeli impardonabile. Trebuie să învăţăm din ceea ce s-a întâmplat acum şi să eliminăm gafele din apărare”, s-a scuzat tehnicianul. Pe lângă lipsa rezultatelor, Pinter s-a certat şi cu Adam Szalai, jucător foarte apreciat de suporteri, iar atacantul a renunţat la prima reprezentativă până când tehnicianul nu e îndepărtat.

Portughezii, umiliţi de Albania

Albanezii au  detonat bomba preliminariilor
Albanezii au detonat bomba preliminariilor

Şocul preliminariilor pentru turneul european s-a produs pe tărâmul lusitanilor, acolo unde Albania s-a impus cu 1-0. Fără Cristiano Ronaldo, portughezii au fost de nerecunoscut, iar Balaj a înscris singurul gol. Astfel, portughezii pierd pentru prima dată în ultimii 16 ani un meci acasă din preliminariile EURO, iar albanezii înregistrează primul succes din istorie la debutul unei curse de calificare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro