Universitatea Craiova a uitat să se mai apere


    Bogdan Vătăjelu și-a salutat faniiFoto: Sport Pictures
Bogdan Vătăjelu și-a salutat faniiFoto: Sport Pictures

Trei meciuri oficiale a disputat Universitatea Craiova în acest sezon și pe toate le-a câștigat cu același scor, 3-2. Unul în campionat, cu Academica din Clinceni, celelalte în turul 1 preliminar al Ligii Europa, cu Sabail (Azerbaidjan).

Normal că oltenii au fost mulțumiți de victorii, însă și-au declarat îngrijorarea față de defensivă. “O relaxare la 2-0. În trei minute, pur şi simplu, am cedat pe două greşeli pe fond de relaxare. Dar am dat dovadă de caracter. Am rămas concentraţi şi am reuşit să câştigăm”, a spus Papură la Look Plus. Mai aspru în declarație a fost Bogdan Vătăjelu, care a marcat în minutul 54: “Noi ne-am făcut meciul greu, pentru că ne-am relaxat. Luăm goluri extraordinar de uşoare. Se pare că din meciul tur nu am învăţat nimic. Dar să luăm şase goluri în trei meciuri nu e bine deloc. Trebuie să ne concentrăm mai mult”.

În turul 2 preliminar al Ligii Europa, Universitatea Craiova va întâlni pe Honved Budapesta. Partida tur e programată în 25 iulie, iar returul în 1 august.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg