Universitatea Craiova, al cincilea meci fără victorie: a făcut egal la Botoșani

image
Craiova a atacat mai mult, dar meciul de la Botoșani s-a încheiat la egalitateFOTO: Sportpictures.eu

Universitatea Craiova a uitat să câștige și postul antrenorului Laurențiu Reghecampf este în pericol. Oltenii au terminat la egalitate, 2-2, la Botoșani.

Partida de la Botoșani a avut de toate: răsturnări de scor, penalty ratat și greșeli de arbitraj, care în campionatul României par la ordinea zilei. Scorul a fost deschis de atacantul oaspeților, Koljic, care a marcat în minutul 31 după ce a primit o pasă de la Ivan, care tocmai faultase un apărător advers.

Egalarea a venit după doar patru minute, prin Kage. Apoi, a venit momentul lui Andrei Ivan, atacantul oaspeților ratând un penalty în minutul 37. Cum ratările se răzbună, Edjouma, de la gazde, și-a adus echipa în avantaj în minutul 42.

În minutul 58, Gustavo a readus egalarea, acest 2-2 fiind și scorul final al meciului. Un meci care a consfințit criza în care se află Universitatea Craiova, care de cinci meciuri nu a mai bătut pe nimeni. Ea se află la a doua remiză consecutivă, precedentele trei meciuri fiind înfrângeri. Cele 13 puncte pierdute au coborât-o pe Universitatea pe locul 4, după ce acum o lună erau pe doi și părea singura formație care putea să le pună probleme celor de la CFR Cluj.

dani otil gabriela prisacariu
romanca rechin 1 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
FotoJet jpg
andreea banica
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Andreea, Cristi Balan
romanca rechin 2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona halep birmingham jpg
colaj accident british grand prix jpg
colaj eugenie bouchard jpg
octavian popescu jpeg
mihai leu campionatul national de raliu jpeg
roland stanescu jpg