UPDATE / "Câini" beţi la naţionala de tineret! 4 dinamovişti excluşi din lot

simeon stalpnicul png
Nedelcearu e unul dintre cei patru dinamovişti care au călcat pe bec

Selecţionata Under 21 a României a ajuns aseară în Spania pentru un stagiu de pregătire, însă selecţionerul Daniel Isăilă se confruntă cu probleme grave de disciplină din partea unora dintre jucătorii convocaţi.

UPDATE / În această dimineaţă, site-ul FRF a comunicat decizia cu privire la dinamoviştii care au călcat pe bec: "Selecționerul reprezentativei Under 21, Daniel Isăilă, a decis să renunțe la cei patru fotbaliști care au comis abateri disciplinare grave. Astfel, Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toţi de la Dinamo) şi Vlad Olteanu (Sepsi OSK) au părăsit azi cantonamentul de la San Rogue, urmând să revină în țară"

Dinamoviştii Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre şi Vlad Olteanu (ultimul împrumutat la echipa Sepsi OSK) au consumat băuturi alcoolice în avionul care ducea delegaţia noastră în Spania, motivul fiind ziua de naştere a lui Olteanu, care a împlinit ieri 21 de ani.

"Staff-ul tehnic al selecționatei Under 21, alături de staff-ul primei reprezentative și coordonatorii loturilor naționale, împreună cu conducerea Federației Române de Fotbal, consideră că performanța nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal. Decizia staff-ului U21 în urma acestei abateri va fi comunicată miercuri, 22 martie", a anunţat FRF pe site-ul oficial.

În Spania, naţionala antrenată de Daniel Isăilă va disputa două meciuri amicale, cu Rusia, pe 24 martie, şi cu Danemarca, pe 27 martie.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
taul mare rosia jpeg
varf de lance vechi de 2 000 de ani FOTO MJI jpg
image
image
image
image
Tragedie Indonezia, EPA jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg