Vacanță cu fosta nevastă de dragul fetiţei! Marius şi Cristina Niculae şi-au petrecut weekend-ul la mare

Ultima actualizare:

    Marius Niculae şi-a  aprins o ţigară şi şi-a  supravegheat fiica  îndeaproape, în timp  ce Cristina era pe şezlong
Marius Niculae şi-a aprins o ţigară şi şi-a supravegheat fiica îndeaproape, în timp ce Cristina era pe şezlong

Toată lumea ştie că sunt divorţaţi, dar ei tot împreună îşi petrec timpul liber! Situaţia demnă de telenovelă în cazul fotbalistului Marius Niculae (35 de ani) şi a fostei sale soţii, Cristina (33 de ani). Cei doi, separaţi oficial la notar în decembrie 2014, au fost surprinşi de fotoreporterii Click! weekendul trecut la Mamaia, unde s-au relaxat împreună cu fiica lor, Raisa Maria (5 ani).

Marius Niculae nu a mai jucat fotbal de mai bine de un an, însă cu toate astea rămâne în lumina reflectoarelor. Până să-şi găsească un alt angajament, fotbalistul în vârstă de 35 de ani îşi încarcă bateriile la mare. Nu singur şi nici la braţul vreunei domnişoare, aşa cum statutul de bărbat singur - divorţat în decembrie 2014 -  i-ar permite. Culmea, ”Săgeată” a petrecut câteva zile la Mamaia împreună cu cea care i-a fost soţie mai bine de 14 ani, Cristina, împreună cu care are o fiică de 5 ani. Raisa a fost de altfel şi personajul principal al weekendului petrecut de părinţi pe Litoral. De dragul micuţei, Marius şi Cristina s-au comportat ca o adevărată familie. Au avut grijă în permanenţă de fată şi au demonstrat că poate exista o relaţie civilizată între doi oameni are au realizat la un moment dat că viaţa lor împreună nu le mai este pe plac.

Au plecat în vacanţă în Barcelona

Marius le-a ”abandonat” pe plajă  pe cele două doar pentru scurt timp, atunci când a vrut să încerce senzaţiile tari oferite de condusul unui scuter pe apă, aventură în care, iniţial, ar fi vrut să o ia şi pe Raisa, însă în cele din urmă a renunţat, gândindu-se că ar putea fi periculos pentru ea. După aproximativ jumătate de oră de distracţie de unul singur, Niculae a revenit în zona şezlongurilor, unde îl aşteptau Cristina şi Raisa. Click! v-a prezentat pe larg detalii despre situaţia din familia Niculae. Cristina şi Marius au avut o căsnicie care a durat 14 ani, în ciuda faptului că tatăl lui Marius n-a fost niciodată de acord cu dragostea fiului său pentru Cristina. În 2011 au devenit părinţii unei fetiţe, Raisa Maria. Din primăvara lui 2014  lucrurile s-au agitat în viaţa lor. Fotbalistul a divorţat în decembrie 2014 de soţia infidelă, după ce mai bine de trei luni a pus detectivii pe urmele ei şi a strâns probe pentru a evidenţia faptul că femeia are un amant. După separarea consfinţită în faţa notarului, cei doi şi-au împărţit şi bunurile, averea lor fiind estimată undeva la peste 3 milioane de euro. Cristina a rămas cu câteva proprietăţi, iar Marius cu fiica lor, în vârstă de 4 ani. După divorţ, s-au împăcat de Crăciun, însă în ianuarie s-au separat iar. 

Copiii îi leagă şi pe Dana şi Bogdan Mara

Un alt caz similar, de oameni divorţaţi dar care îşi petrec timpul împreună de dragul copiilor, este cel al fostului fotbalist Bogdan Mara. El s-a separat la notar de Dana, cea care i-a fost soţie timp de 13 ani şi cu care îi are pe gemenii Charlenne Marie şi Christian Bogdan, în vârstă de 4 ani. După scandalul pornit de la infidelităţile lui Bogdan (care şi-a lăsat nevasta pentru o altă femeie, măritată şi ea) lucrurile s-au mai liniştit între cei doi foşti soţi. Dovadă stau şi imaginile surprinse de fotoreporterii Click! în care Bogdan şi Dana se întâlnesc în parc, se joacă cu copiii şi par că au ajuns la sentimente mai bune unul faţă de celălalt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net