Vasluiul i-a învăţat fotbal pe turci / 1-1 la Fenerbahce

Ultima actualizare:

Îndrăzneala vasluienilor s-a văzut clar într-o prima repriză în care Sânmărtean şi compania au dictat ritmul jocului. N-au avut decât un şut periculos pe poartă, Stanciu (14), însă au punctat la impresia artistică în faţa unui adversar fără forţă.

Din cabine au ieşit două echipe metamorfozate. Turcii şi-au adus aminte că joacă acasă şi că ratarea calificării, pe lângă un eşec fotbalistic, ar însemna şi un dezastru financiar. Lovitura de cap, expediată de Kuyt, încă din secunda 30, a arătat că va urma o repriză grea pentru Coman şi ai lui. Totuşi, deşi Vasluiul s-a retras, acceptând dominarea teritorială a gazdelor, turcii au avut o singură ocazie cu adevărat periculoasă: centrare de pe dreapta, dar Kuyt a ratat întâlnirea cu balonul.

Apoi, a venit lovitura de teatru. Antal a recuperat un balon rătăcit în spatele careului, a tras cu sete, iar mingea s-a oprit în plasă! Din păcate, Fener a forţat pe final, izbutind să egaleze în minutul 90, total nemeritat.

S-a terminat 1-1, iar Vasluiul are acum prima şansă pentru a intra în play-off-ul Ligii Campionilor! Returul se joacă la 8 august, la Piatra Neamţ (21.00 / Pro TV).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net