Veste bombă la Barcelona. Messi va fi judecat pentru evaziune fiscală. Tatăl său e şi el implicat

3 octombrie 2014
simeon stalpnicul png
Deşi este plin de bani şi câştigă la Barcelona în jur de 20 de milioane de euro pe sezon, argentinianul de patru ori câştigător al Balonului de Aur are probleme mari cu legea din cauza unui gest vecin cu lăcomia

Primul gând care te încearcă după aflarea unei astfel de ştiri este că se poate şi la case mai mari. Deşi evaziunea fiscală pare mai degrabă apanajul unor excroci cu cunoştinţe economice vaste, iată că nici fotbaliştii celebri nu se dau în lături de la nimic când vine vorba de bani.

Leo Messi şi tatăl său, Jorge, sunt acuzaţi de statul spaniol că între 2007 şi 2009 au evitat plata a patru milioane de euro reprezentând taxe pentru contractele de imagine ale fotbalistului cu Banco Sabadell, Danone, Adidas, Pepsi-Cola, Proctor & Gamble, şi Kuwait Food Company. Procurorii au descoperit că cei doi au folosit conturi în Belize şi Uruguay pentru a ascunde încasarea acelor bani şi se fac pasibili de infracţiunea de evaziune fiscală. Judecătorii au hotărât trimiterea lor în judecată, deşi în august 2013, Lionel şi Jorge Messi au acceptat plata către statul spaniol a sumei de 5 milioane de euro, reprezentând o altă corecţie financiară care li se reproşa.

fuego iubita2 png
cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg