Veste bună pentru Răzvan Lucescu: Comisia de apel a federaţiei elene a anulat depunctarea lui PAOK

simeon stalpnicul png
Răzvan Lucescu e antrenor la Xanthi din 2014Foto: Click

Comisa de apel a Federaţiei Elene de Fotbal a anulat cele trei puncte retrase echipei PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, după incidentele de la meciul cu Olympiacos Pireu.

Mai mult, formaţia din Salonic va putea juca diseară derbiul cu AEK Atena, cu spectatori în tribunele arenei Toumbas.

Comisia a menţinut însă pierderea meciului cu Olympiacos la masa verde şi amenda de 30.000 de euro.

PAOK anunţă că va contesta şi această decizie.

După hotărârea Comisiei de apel, PAOK urcă pe locul 2, cu 52 de puncte, după 24 de etape. AEK e lider, cu 54, iar Olympiacos este pe locul 3, cu 50 de puncte.

Comisia de disciplină a ligii de fotbal din Grecia a decis, luni, pierderea partidei, depunctarea şi amendarea echipei lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, ca urmare a incidentelor care au dus la nedisputarea meciului cu Olympiacos.

Liga hotărâse ca Olympiacos să fie declarată câştigătoarea cu 3-0 a partidei de luna trecută, iar PAOK să fie penalizată cu trei puncte şi amendată cu 30.000 de euro. De asemenea, echipa lui Răzvan Lucescu trebuia să dispute două meciuri fără spectatori.

În data de 25 februarie, antrenorul formaţiei Olympiacos Pireu, spaniolul Oscar Garcia, a fost lovit în faţă de un obiect aruncat din tribune, o rolă de hârtie, înainte de ora programată pentru startul jocului cu PAOK. După acest incident, jucătorii echipei din Pireu au mers la vestiare şi nu au mai vrut să joace, din cauza atmosferei incendiare de pe Stadionul Toumbas. Garcia s-a simţit rău şi a fost transportat la spital. Suporterii echipei PAOK Salonic au considerat că antrenorul Oscar Garcia a exagerat amploarea loviturii primite, în urma aruncării unui obiect din tribune, şi au încercat să forţeze accesul la vestiare pentru a le cere socoteală oaspeţilor. Poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a-i împrăştia pe suporteri.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
George Simion FOTO Inquam Photos/George Călin
Blog jpg
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg