Vești bune pentru fanii olteni: pot sta pe stadion până la finalul meciului CSU Craiova - FCSB

Ultima actualizare:

    Andrei Ivan va juca având fanii în tribuneFOTO: Sportpictures.eu
Andrei Ivan va juca având fanii în tribuneFOTO: Sportpictures.eu

O veste bună pentru fanii fotbalului care vor să asiste la meciul de duminică seară, dintre CSU Craiova și FCSB: pot sta în tribune până la finalul partidei.

CS Universitatea Craiova a anunţat că suporterii care vor fi în tribune la meciul cu FCSB nu mai trebuie să părăsească la pauză Stadionul Ion Oblemenco.

"Veste excelentă înaintea duelului cu FCSB: suporterii care vor participa la derby-ul din această seară nu mai sunt nevoiţi să plece acasă la pauza meciului şi pot asista la întreaga partidă. Facem un apel către toţi suporterii noştri să păstreze OBLIGATORIU biletul la meci până în momentul în care ajung acasă, după finalul partidei. De asemenea, la acest meci trebuie să se respecte distanţarea socială în arenă, cu o capacitate de 30 la sută, conform legilor în vigoare", a precizat clubul oltean, conform news.ro.

Meicul este programat duminică, de la ora 20.15, în etapa a XVII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor şi, iniţial, fanii ar fi trebuit să plece acasă la ora 21.00, conform noilor reguli sanitare adoptate de autorităţi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net