Vezi ce a zis Hagi despre fotbaliştii români în presa italiană

Ultima actualizare:

    Gică Hagi
Gică Hagi

Antrenorul celor de la Viitorul, Gică Hagi, a analizat pentru Corriere dello Sport prestaţia românilor din campionatele din Peninsulă. "Regele" a vorbit şi despre transferul fiului său în Serie A.

...despre jucătorii din Serie A: "Tătăruşanu a crescut foarte mult în Italia. Era un portar bun încă din România, dar aici a devenit unul dintre cei mai buni. Este un jucător reprezentativ pentru România, poate fi un model pentru alţii. Radu a fost mereu un jucător important pentru Lazio şi a avut evoluţii bune în Italia. Păcat de alegerea sa de a nu juca în naţionala României. Cu siguranţă că Vlad Chiricheş va deveni în curând titular la Napoli. Din păcate, Torje a făcut mai puţin în Italia decât ar fi putut. Îl ştiu de când era foarte mic. A crescut, dar până acum a realizat mai puţin. Îl lipseşte continuitatea pentru a se afirma".

...despre jucătorii din Serie B: "Stoian este o certitudine, s-a adaptat foarte bine la fotbalul italian şi s-a maturizat. Mitrea a jucat foarte bine în echipa mea, a marcat 18 goluri. Este un fundaş cu mari calităţi ofensive".

...despre fiul său: "Ianis a debutat anul trecut în campionatul României şi s-a maturizat mult. La 17 ani are tot drumul în faţă. A fost luat de Fiorentina, dar deocamdată va juca la Viitorul. În vară, vom vedea dacă este pregătit să vină în Italia".

...despre cel mai bun fundaş din lume: "Când am ajuns eu, în Italia se juca cel mai bun fotbal din Europa. Tot ceea ce am învăţat în Italia mi-a folosit mai târziu. Cel mai bun fundaş din lume a fost Maldini, mi-a făcut plăcere să-l întâlnesc. Sunt fericit că am putut juca împotriva celui mai bun fundaş din lume".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net