Victoria şi datul peste nas! FCSB-iştii au câştigat cu 3-0 şi sunt iar ironici

Ultima actualizare:

    Lui Nicolae Dică i-a revenit glasul după ce Budescu îl pusese la punct în timpul unui antrenamentFoto Click!
Lui Nicolae Dică i-a revenit glasul după ce Budescu îl pusese la punct în timpul unui antrenamentFoto Click!

FCSB este una dintre cele mai urmărite, dar şi una dintre cele mai urâte echipe din fotbalul românesc, şi asta din două mari motive! Conducătorii ei nu prea ştiu să piardă, iar la victorii sunt indecenţi!

La fel s-a întâmplat şi joi seara, după victoria clară cu Plzen, dar care a fost conturată după o gravă eroare de arbitraj, din care s-a deschis scorul. Cu glonţul trecut pe la ureche până în acel minut 21 şi cu scandal monstru în vestiar provocat de Budescu, Alibec, Dică şi Meme Stoica, FCSB-iştii aveau nevoie de această victorie ca să calmeze spiritele. Clasic pentru ei, în loc să ia victoria ca pe ceva constructiv, FCSB-iştii s-au pus pe plătit poliţe şi pe dat palme celor care i-au criticat când s-au certat! N-a fost conducător sau jucător care să nu se bage în seamă cu vreo ironie ieftină, iar tonul l-a dat Gigi Becali!

"A fost astăzi sărbătoarea Sfintei Cruci! Nu mă poate învinge nimeni în această zi. Nu există Barcelona, Real Madrid când e vorba de Sfânta Cruce. Un meci extraordinar, frumos, spectaculos, goluri multe, ocazii. Ce înseamnă când ai jucători valoroşi, Budescu şi Alibec. Să vedem cine cară pianul. Sunt încântat de doi mari jucători, Nedelcu şi Benzar. Nedelcu e frumuseţe, când îl vezi cum recuperează. Bucuria mare este că la Steaua deja se naște o echipă pe care o dorim noi toți. Am dat 3 goluri, am făcut spectacol. Ce să vreau mai mult de la fotbal decât ce bucurie mi-a făcut Steluța în seara asta? N-are cine să ne ia fața în grupă. Nedelcu este o încântare, un frumos diamant. Îmi pare rău de Florinel că a driblat acolo, dar nu a mai avut putere să o bage în poartă. Suntem oricum și mai puternici decât acum, pentru că o să vină și Tănase. Oricum nu îi mai las, o să mă duc eu la ei. Acum Steaua joacă la 70% din capacitate, mă refer la relațiile de joc dintre fotbaliști. Eu prevăd o echipă mare care se leagă în acest moment la Steaua", a spus patronul după meci.

Dică: "S-a văzut cât de slab sunt!"

Neaşteptat de caustic a fost şi antrenorul Nicolae Dică, cel care a prins glas după o victorie, deşi în urmă cu trei zile Budescu îi luase vocea la un antrenament.  "Sunt foarte fericit. Am făcut un joc foarte bun. Am venit după foarte multe critici, în special asupra mea. Jucătorii au fost însă foarte motivați și am bătut cu 3-0. Ne-am temut, pentru că a fost un joc greu. Am întâlnit o echipă bună, s-a văzut și azi, chiar dacă am mai avut trei-patru ocazii de a marca. Jucătorii să fie motivați și în campionat, pentru că principalul nostru obiectiv este titlul. Nu o să mai vedeți ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Viitorul. Eu încerc să unesc echipa, să fac un grup, asta am învățat de la un antrenor pe care l-am avut. Chiar dacă sunt slab și nu am personalitate, am reușit iar o victorie mare în Europa. Jucătorii au demonstrat că au valoare. A fost o discuție între Denis și MM, dar s-au reglat lucrurile. Și de mine s-a spus că nu am personalitate, dar eu nu am avut conflict cu Budescu. Știu să gestionez grupul, iată că Denis și Budi au jucat foarte bine. Este prea devreme să vorbim de primăvara europeană. Acum avem o șansă în plus, dar trebuie să rămânem modești și să muncim la fel de mult pentru a ne îndeplini obiectivele", a spus Dică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net