VIDEO Radu Ştefan a fost implicat într-un scandal monstru la Lazio - Milan, 3-1. Mexes l-a strâns de gât pe Mauri!

Ultima actualizare:

    Fundaşul român nu s-a ferit să-şi apere căpitanulFoto: Arhiva personală
Fundaşul român nu s-a ferit să-şi apere căpitanulFoto: Arhiva personală

Lazio - AC Milan a fost un derby foarte încins aseară pe Stadio Olimpico din Roma. Lombarzii au condus cu 1-0 încă din minutul 4, prin golul lui Jeremy Menez, dar lazialii au întors scorul şi au câştigat lejer.

Frustrarea pierderii încă unui meci important i-a scos din minţi pe oamenii lui Filipo Inzaghi, iar lucrurile au degenerat. Tensiunea care şi aşa fusese foarte mare după dubla lui Parolo şi reuşita lui Klose, care au stabiliot scorul final, a degenerat în minutele de prelungiri. O simplă şicană între Filip Mexes, fundaşul lui Milan, şi Stefano Mauri, căpitanul lui Lazio, s-a transformat în pumni traşi la coaste, strângeri de gât şi o bătaie generală care a cuprins inclusiv băncile de rezervă. Cel mai şifonat a ieşit Mauri, care a fost la un pas de strangulare, dar şi agresorul Mexes, care a fost eliminat şi care va fi probabil suspendat pentru o perioadă foarte lungă. Românul Radu Ştefan a fost şi el implicat în incident, aşa cum se vede şi în filmuleţul de mai jos. Fundaşul nostru, care luase galben încă din minutul 2, n-a rezistat departe de meleu şi s-a băgat imediat să-şi apere căpitanul. A fost calmat cu greu de către Inacio Abate, care l-a luat pur şi simplu pe sus şi l-a îndepărtat din zona fierbinte. Din fericire, Radu a încheiat meciul pe teren şi nu riscă vreo sancţiune. Cu această victorie, Lazio a urcat până pe locul 3, iar Milan a rămas pe 10, la mijlocul clasamentului, fără emoţii de retrogradare, dar la ani lumină distanţă de cupele europene.

Vezi AICI un video cu întreg filmul evenimentelor, de la faulturile reciproce între Mauri şi Mexes, până la momentul izbucnirii scandalului!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net