VIDEO Reporter dezbrăcat de jucătorii Stelei! Fotbaliştii au sărbătorit într-un mod ciudat câştigarea campionatului

Ultima actualizare:

    Marian Codîrlă a fost în centrul evenimentele de pe Arena Naţională (foto Youtube)
Marian Codîrlă a fost în centrul evenimentele de pe Arena Naţională (foto Youtube)

Steliştii au sărbătorit marţi seară pe Arena Natională titlul cu numarul 25. În tabăra campionilor a fost nebunie totală. Daniel Georgievski, Claudiu Keşeru, Federico Piovaccari şi Iasmin Latovlevici au fost responsabili cu buna dispoziţie. Victimă a nebuniilor pregătite de jucătorii stelişti a căzut reporterul DigiSport, Marian Codirlă.

Trimisul postului tv care a transmis ultimul meci al sezonului dintre Steaua şi Oţelul Galaţi, a avut parte de o surpriză neplăcută din partea jucătorilor campioanei. Aflat la marginea terenului, pentru interviuri şi impresii la cald din timpul ceremoniei de înmânare a medaliilor şi tricourilor de campioni ai României, Marian Codîrlă reporterul DigiSport, a fost ţinta glumelor jucătorilor.

În timpul interviului cu Florin Gardoş, la adăpostul întunericului de pe Arena Naţională, Daniel Georgievski s-a aşezat în spatele celor doi şi după ce au fost împinşi, ambii au căzut. Era doar un gest de încălzire, pentru că ce i se pregătea era mult mai rău. Reporterul a fost dezbrăcat, descălţat, iar Latovlevici i-a tras lenjeria intimă de culoare roz până sus, spre amuzamentul celor prezenţi.

image
image
image
image
image
image
fani ungaria jpg
Lionel Messi, Getty jpg
erling haaland, getty jpg
Nicolae Stanciu, Sportpictures jpg
Rugby jpg
Rafael Nadal, Getty jpg