Viorel Duru: "Îmi pare rău de Bistriţa, e o victimă colaterală"


    Viorel Duru
Viorel Duru

Directorul de Licenţieri al FRF, Viorel Duru, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că gruparea Gloria Bistriţa "este o victimă colaterală" a procesului de licenţiere, clubul transilvănean neprimind licenţa pentru o datorie mai mică de 100.000 de euro.

"Ca în orice acţiune de asta care nu ţine cont de nuanţe, sunt şi victime colaterale. Mie personal îmi pare foarte rău de Gloria Bistriţa. Pentru o sumă ce putea fi achitată, sub 100.000 de euro, este obligată să suporte consecinţele acestei intransigenţe", a spus Duru.

Duru s-a declarat încântat de faptul că sub conducerea lui s-au respectat regulementele până la capăt privind procesul de licenţere, precizând că este dispus să suporte o cercetare din partea DNA sau UEFA privid deciziile luate. "Mă bucur că am ocazia să trăiesc momentul când regulamentul se respectă până la capăt, fără a mai ţine cont de presiuni, interese. Poate o să fiu acuzat de partea care a pierdut o bătălie că eu sunt cel corupt, cel interesat. Cine ştie ce scenarii se ţes acum. Eu sunt deschis la orice fel de acţiune disciplinară. Poate să vină şi UEFA şi DNA şi oricine să verifice procesul de licenţiere", a mai spus el.

Vicecampioana FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, locul 15, nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I, a anunţat, marţi, preşedintele Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a Cluburilor, Mihai Alexandru Micu.

FC Timişoara nu a primit licenţa pentru datorii la bugetul statului şi faţă de clubul Benfica Lisabona din transferul fundaşului Laszlo Sepsi, în timp ce Gloria Bistriţa pentru datorii la buget. Cele două cluburi au primit licenţa din partea comisiei de primă instanţă, dar directorul de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a făcut apel.

Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
jenna ortega (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg