Vor 3 victorii din 3 meciuri

Ultima actualizare:

    Naţionala României are un moral foarte bunFoto: sportpictures.eu
Naţionala României are un moral foarte bunFoto: sportpictures.eu

Fotbaliştii de la naţionala mare nu se mai gândesc la calificarea la Mondialul din Rusia, însă speranţele unei prezenţe tricolore la un turneu final se leagă de echipa U21. Puştii lui Daniel Isăilă au început cu dreptul campania de calificare la European, cu două victorii, iar diseară joacă împotriva Elveţiei, una dintre contracandidatele la biletul pentru Italia.

Naţionala U21 eclipsează, cel puţin în această perioadă, echipa de seniori. Fotbaliştii antrenaţi de Daniel Iăsilă au început cum nu se poate mai bine preliminariile Campionatului European, având două victorii din tot atâta meciuri jucate până acum. Puşcaş şi compania au învins în deplasare, 2-0 Liechtenstein, şi 3-1 Bosnia Herţegovina.

Diseară, pe stadionul din Ovidiu pentru “tricolori” urmează unul dintre cele mai aprige dueluri din grupă. Adversari vor fi elveţienii, care momentan sunt în urma noastră în clasament, cu o victorie după primele două meciuri jucate (Elveţia - Bosnia-Herţegovina 1-0, Elveţia - Ţara Galilor 0-3).  După succesul de la Podgorica, fotbaliştii naţionalei “mici” au un moral excelent şi promit un meci mare împotriva elveţienilor. La Europeanul care va fi găzduit de Italia se califică direct câştigătorele celor nouă grupe, iar cele mai bune patru echipe de pe locul 2 vor juca meciuri de baraj.

image
image
image
image
image
image
Nationala Romaniei (Facebook) jpg
CS Universitatea Craiova (Sportpictures) jpg
Generatia de Aur a Romaniei site (Getty Images) jpg
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net