Zile negre pentru Gardoş

simeon stalpnicul png

Lucrurile nu-i merg deloc bine stelistului Florin Gardoş. Fundaşul echipei din Ghencea traversează o perioadă proastă atât din punct de vedere fotbalistic, cât şi în viaţa de dincolo de gazon.

Florin Gardoş a trecut de la extaz la agonie. În urmă cu jumătate de an era considerat cel mai în vogă fotbalist din campionatul intern, iar patronul Stelei, Gigi Becali, îşi făcea socotelile în privinţa milioanelor de euro pe care le-ar fi putut lua în schimbul fundaşului.

Viaţa lui Gardoş s-a schimbat însă radical după meciul cu Pandurii, din turul campionatului. L-a "rupt" pe Băcilă şi s-a accidentat şi el serios, fiind nevoit să stea departe de gazon şapte luni.

Gardoş i-a ajutat pe băieţii de la service, nepărăsind zona unde bolidul său de lux a fost reparat

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Etapa trecută, când se pregătea să revină, s-a dezechipat degeaba, pentru că a fot trimis înapoi pe bancă, Jucătorul în vârstă de 23 de ani a clacat, fiind la un pas de a ceda nervos chiar la stadion, de faţă cu colegii săi.

A strâns din dinţi şi a încercat să-şi ţină în frâu nervii şi a izbucnit acasă, unde, din păcate pentru el, s-a lovit de alte probleme. "Administrative", daca se poate spune aşa, pentru că Florin a avut mari probleme cu maşina, unul dintre lucrurile cele mai dragi lui.

Stelistul şi-a dus automobilul într-un service din zona Militari şi a stat mai bine de trei ore pentru ca mecanicii să o repare.

cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Icoana Basilica ro webp
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg