Zotta iese la atac: «Corona e un copil frumos, dar născut mort!»

Ultima actualizare:

    Constantin Zotta
Constantin Zotta

Directorul general al FC Braşov, Constantin Zotta, i-a atacat pe cei de la Corona Braşov, echipă nou promovată în Liga I, pentru că aceştia beneficiază de fonduri din partea autorităţilor locale, în timp ce clubul său nu primeşte nimic.

"Chiar nu înţeleg! Am auzit că pentru promovare, Consiliul Judeţean a premiat Corona cu o anumită sumă de bani. De cînd sunt eu la echipă, FC Braşov nu a primit niciun leu din partea autorităţilor locale. La Ploieşti s-a construit un stadion modern, s-au făcut ivestiţii, iar rezultatele se văd. Noi am arătat ca putem face performanţă în Liga I şi cu un ajutor financiar ne-am putea bate cu certitudine la cupele europene. Pentru mine şi pentru braşoveni deopotrivă, echipa oraşului, echipa fanion a Braşovului rămâne Steagul. OK, felicitări Coronei, bravo jucătorilor, bravo antrenorilor, bravo tuturor de acolo pentru promovare, însă, din punctul meu de vedere, Corona este un copil frumos, născut la nouă luni, dar născut mort. Chiar nu cred că va face mulţi purici în Liga I", a spus Zotta.

"Le mulţumesc celor de la Corona care au spus că ne vor ajuta în tentativa noastră de a ne califica în cupele europene, dar văd că la ei este vorba despre o apropiere de Dinamo, de unde au început să ia jucători. În istoria Braşovului a mai fost o echipă... Dinamo Braşov. Oricum, nu vreau să intru în discuţii de ordinul politicului. Vom vedea ce va fi în timpul campionatului", a mai spus el.

Răspunsul nu sa lăsat aşteptat. "Nu cred că este momentul acum să intru în polemici cu Zotta. Oricum, dacă ma apuc eu să vorbesc despre el, cred că ar trebui apoi să plece în Afganistan...", a spus preşedintele Coronei, Paul Enache, conform Prosport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net