Bunurile lui Maradona, vândute la licitație

Diego Armando Maradona a fost unul dintre ”zeii” fotbalului, dar viața tumultoasă din ultimii săi ani a făcut ca fanii să nu se înghesuie la licitația în care au fost vândute multe bunuri de-ale argentinianului.

Maradona a fost unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din istorie (FOTO: EPA)
Maradona a fost unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din istorie (FOTO: EPA)

Drept urmare, licitația, care a început la 19 decembrie, a fost prelungită până la finalul anului trecut când, după mari emoții și eforturi ale organizatorilor, au fost vândute aproape toate cele 90 de obiecte scoase pe piață. Practic, conform organizatorilor, o casă și o mașină au rămas nevândute, de fapt cele mai scumpe lucruri din listă.

Conform firmei care s-a ocupat de organizarea licitației internaționale online, la 19 decembrie 2021 au fost propuse spre vânzare 90 de loturi, cum sunt ele denumite. Acestea au inclus tricouri, şepci, încălţăminte sport, un apartament, un tablou, două maşini BMW, o cutie cu trabucuri, televizoare și o casă. Prețul lor varia între 50 de dolari şi 900.000 de dolari. Totuși, deși era vorba de Maradona, în prima zi s-au achiziționat bunuri de doar 26.000 de dolari!

Casa de 900.000 de dolari nu s-a vândut

Cum mai rămăseseră de vânzare lucruri de 1,42 milioane de dolari, inclusiv vila estimată la 900.000 de dolari pe care Maradona a cumpărat-o pentru părinții săi într-un cartier de lux din Buenos Aires, s-a decis amânarea termenului de prezentare a ofertelor până pe 31 decembrie 2021. Iar acțiunea pare să fi fost un succes, deși cele mai scumpe două bunuri, un BMW de 225.000 de dolari și vila de 900.000 de dolari nu au fost vândute. Maradona a murit la 60 de ani în urma unui stop cardiac, pe 25 noiembrie 2020, la doar câteva săptămâni după o operaţie pe creier. De atunci, au fost deschise mai multe procese în care medicii și rudele se acuză reciproc că nu au avut grijă de fostul mare fotbalist argentinian, care s-ar fi prăpădit cu zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net