Cum se apără Dani Alves, acuzat de viol: „Ar fi putut pleca în orice moment”

Procesul lui Dani Alves, acuzat de viol de către o femeie continuă, fostul fotbalist prezentându-și, în ultima zi, versiunea. Brazilianul a negat, miercuri seară, că a agresat-o pe tânăra care îl acuză că ar fi violat-o, în decembrie 2022, într-un club de noapte din Barcelona, afirmând că aceasta „ar fi putut pleca în orice moment”.

Dani Alves susține că este nevinovat (FOTO: EPA)
Dani Alves susține că este nevinovat (FOTO: EPA)

„Când am citit în presă că am fost acuzat de viol, lumea mea s-a prăbuşit”, a spus fostul fundaş de la FC Barcelona, vizibil afectat. „Trebuia doar să mâncăm, dar masa a durat mai mult la Taberna del Clínic. M-am întâlnit cu prietenii mei. A durat până la ora 1 dimineaţa. Am comandat cinci sticle de vin şi o sticlă de whisky japonez. Eu am băut două sticle de vin şi un pahar de whisky. După ce am plecat de la restaurant, am mers la Nuba, unde am băut gin tonic. Când am plecat, am luat maşina din parcare, cu prietenul meu Bruno la volan, pentru că eu băusem mult şi nu puteam să conduc. După Nuba, am mers la Sutton cu Bruno. Am ajuns în jurul orei 2.30 dimineaţa. Am fost dus la masa șase. Nu am cerut în mod special masa șase. Am cerut să mă mut la masa șapte, fără nicio problemă. Există o singură toaletă la masa șase. Sunt client la clubul respectiv şi, ori de câte ori acea masă este disponibilă, nu trebuie să mă duc prin tot clubul pentru a ajunge la toaletă. Am început să bem şi să dansăm cu Bruno. Au venit două fete şi au dansat. Apoi au invitat trei fete, pe reclamantă şi pe prietenele ei. Nu s-au simţit deloc stânjenite. Au sosit şi au început să ne salute. A început o conversaţie. Cred că ştiau cine eram. Şi-a pus mâna la spatele meu şi a început să mă atingă. Dansam, interacţionam. Eram mai apropiaţi, a început să danseze mai aproape de mine. A fost un dans tipic de discotecă.

„Când am aflat din presă că sunt acuzat de viol, lumea mea s-a prăbușit”

A spus da pentru a merge la baie, nu a trebuit să insist. Am aşteptat o vreme, crezând că nu va veni, că nu vrea. Iar când am deschis uşa, aproape că m-am lovit de ea. S-a aşezat în genunchi în faţa mea şi a început să îmi facă sex oral. Mi-am dat jos pantalonii şi m-am aşezat pe toaletă. Felaţia a durat practic tot timpul”, a fost declarația lui Dani Alves, care a adăugat: „În niciun moment nu mi-a spus că nu vrea sau altceva. Nu am pălmuit-o, nu am aruncat-o la pământ. Nu sunt un bărbat violent. Ea nu mi-a spus că nu vrea să facă sex. Când am plecat de la discotecă, băusem prea mult. Soţia mea dormea (...) Apoi, am aflat din presă că am fost acuzat de viol. Lumea s-a prăbuşit. M-am trezit practic ruinat pentru că mi-au blocat contul din Brazilia şi mi-au rupt toate contractele”
Dani Alves se află în arest preventiv de peste un an şi riscă o pedeapsă de până la nouă ani de închisoare, verdictul său fiind așteptat în aproximativ o lună. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net